DOLAR 32,5903 0.33%
EURO 34,8228 0.19%
ALTIN 2.506,980,92
BITCOIN 20969291,94%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ertan Saban Sigara İçerek Ramazanı Kutladı Büyük Tepki Gördü

Ertan Saban Sigara İçerek Ramazanı Kutladı Büyük Tepki Gördü

ABONE OL
31 Mart 2023 20:36
Ertan Saban Sigara İçerek Ramazanı Kutladı Büyük Tepki Gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncu Ertan Saban’ın elinde sigara varken, “Hayırlı ramazanlar” demesi sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı. Oyuncunun yer aldığı diziyi izlememe kararı alanlar, “Bu yaptığın saygısızlık” yorumunda bulundu.Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncuları Ertan Saban, Devrin Özkan ve Sercan Gülbahar bir video çekerek takipçilerine yeni bölümün yayınlanacağını hatırlattı. Ertan Saban’ın videodaki hali ise tepki çekti.

DAVRANIŞI TEPKİ ÇEKTİ

Rol arkadaşlarıyla video çekerek yeni bölümün bu akşam yayınlanacağını duyuran Devrim Özkan, kamerayı bir ara partneri Erkan Saban’a çeviriyor. O anlarda sigara içen Saban ise “Hayırlı ramazanlar” diyor. Saban’ın sigara varken söylediğinden dolayı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

TEPKİLERDEN SONRA VİDEOYU SİLDİ

Oyuncunun sigara varken “Hayırlı ramazanlar” demesine tepki gösteren kullanıcılar diziye izlemeyeceklerini söyledi. Oyuncunun dinle alay ettiğini söyleyen bazı kullanıcılar, “Dine saygı göstermeyen sözde sanatçıları izlemeyin” dedi.Devrim Özkan, gelen tepkilerin ardından videoyu sildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.