DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Klavye Delikanlıları’nın Ufuk Karakteri; Abdurrahman Tutar

Klavye Delikanlıları’nın Ufuk Karakteri; Abdurrahman Tutar

ABONE OL
11 Mart 2022 15:50
Klavye Delikanlıları’nın Ufuk Karakteri; Abdurrahman Tutar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde televizyon ekranlarına gelen dizilerde birçok unutulmaz ve kendini sevdirmiş karakterler ortaya çıkıyor. Bu karakterlerden biri de Klavye Delikanlıları dizisinin Ufuk karakteridir. Bu role can veren Abdurrahman Tutar ise alanında başarıyla ilerleyen yetenekli oyunculardan biridir. Oyunculuk ve tiyatro kariyerine henüz genç yaşta başlayarak kendini bu alanda ilerletmeyi başarmıştır. Özellikle de Klavye Delikanlıları’nın yanı sıra Ahlat Ağacı filminde de rol alarak kendini herkese göstermiştir.

Şimdilerde farklı dizi ve filmlerde rol almak için set hazırlıklarını sürdüren Abdurrahman Tutar, tiyatroyla da yakından ilgilidir. Birçok üniversitenin tiyatro topluluğunda yer alarak oyunculuk ve yönetmenlik yapmaktadır. Genç yaşına rağmen sahip olduğu başarılarıyla herkes tarafından beğeniyle karşılanmaktadır.

En Sevilen Dizi ve Filmlerde Oyunculuk Yapan Abdurrahman Tutar Hakkında

Abdurrahman Tutar 1995 yılında Erzincan’da dünyaya gelmiş ve yaşamını İzmir’de sürdürmüştür. Küçük yaşta ilgi duyduğu oyunculuğa ve tiyatroya yönelerek çeşitli eğitimler almıştır. Özel kurumlardan aldığı eğitimlerin yanı sıra Adnan Menderes Üniversitesi Yaratıcı Drama eğitimlerini de tamamlamıştır. Bununla birlikte Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

Kariyerinin ilk basamaklarını atmaya 2009 yılında amatör bir şekilde başlamıştır. Son dönemlerde ise kariyer adımlarını daha profesyonel bir şekilde sürdürmektedir. Hem oyunculuk hem eğitmenlik hem de yönetmenlik yapamaya başlamıştır. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde karşımıza çıkacak birçok farklı projesi olduğunu da belirtmektedir.

Sosyal Medya Linklerim:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.