DOLAR 32,3828 0.11%
EURO 35,0674 -0.2%
ALTIN 2.314,851,66
BITCOIN 22856412,93%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Kadir Topbaş’ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Kadir Topbaş’ mesajı

ABONE OL
16 Şubat 2021 13:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Kadir Topbaş’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fotoğraflarla Kadir Topbaş ve İstanbullu yılları…

GALERİNİN DEVAMI



<p>08 Ocak 1945 tarihinde Artvin ilinin Yusufeli ilçesi’nde doğan Kadir Topbaş, henüz üç aylık iken babasının yanına İstanbul’a geldi.</p>
<p>

</p>
<p> </p>
<p>
”/> <img decoding=Son dakika: Kadir Topbaş’ın vefat nedenini oğlu açıkladı

İşte siyasilerden gelen Kadir Topbaş mesajları:

Fuat Oktay: İBB eski başkanlarından, müstesna şahsiyet Kadir Topbaş’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok sevdiği İstanbul’a emsalsiz hizmetleri ve beyefendiliği ile her daim hafızalarımızda yerini koruyacak olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

İBB eski başkanlarından, müstesna şahsiyet Kadir Topbaş’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.
Çok sevdiği İstanbul’a emsalsiz hizmetleri ve beyefendiliği ile her daim hafızalarımızda yerini koruyacak olan merhuma
Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. pic.twitter.com/SW1o1EDRi0

— Fuat Oktay (@fuatoktay) February 13, 2021

Mustafa Şentop: Uzun yıllar siyasetin beyefendisi olarak anılan, üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak İstanbul’a büyük hizmetle eserler bırakan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Uzun yıllar siyasetin beyefendisi olarak anılan, üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak İstanbul’a büyük hizmetle eserler bırakan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. pic.twitter.com/IzWwJJhMLc

— Mustafa Şentop (@MustafaSentop) February 13, 2021

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman: 


İstanbul’un değerli başkanı, İstanbul beyefendisi, güzel insan, kıymetli büyüğümüz Kadir Topbaş’a cenabı hak gani gani rahmet eylesin. Değerli eşine çocuklarına ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik;

Sevgili Kadir Abimizi, bütün zor zamanlarımızda yanımızda duran, bizlerle birlikte üzülen, birlikte sevinen bir büyüğümüzü, bir dostumuzu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. O bizi, biz onu hiç yalnız bırakmadık. Onu hepimizi saran sevgisiyle , her zaman gülen yüzüyle, babacan duruşuyla anacağız ve hatırlayacağız. Allah rahmetiyle muamele etsin. Şahsım ve Ülke Televizyonu çalışanları adına ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. 

Kadir Topbaş’ın Kanal7’yi ziyaretinden görüntüler

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman;

Muhterem büyüğümüz Kadir Topbaş‘ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Beyefendiliği, insanlığı, kardeşliği ve yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak.

Fahrettin Altun: İstanbul’umuza yıllarca hizmet eden, arkasında sayısız eser bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İstanbul’umuza yıllarca hizmet eden, arkasında sayısız eser bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) February 13, 2021

Süleyman Soylu: İstanbulumuza hizmet eden, eserler kazandıran Kadir Topbaş abi Hakk’a yürüdü. Ailesine, İstanbulumuza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun…

İstanbulumuza hizmet eden, eserler kazandıran Kadir Topbaş abi Hakk’a yürüdü.
Ailesine, İstanbulumuza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun…

— Süleyman Soylu | Maske Mesafe↔️ Temizlik (@suleymansoylu) February 13, 2021

Binali Yıldırım: Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş Bey Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Rabb’imden kendisine rahmet diliyor, ailesinin ve sevdiklerinin acılarını paylaşıyorum. Mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş Bey Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Rabb’imden kendisine rahmet diliyor, ailesinin ve sevdiklerinin acılarını paylaşıyorum. Mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

— Binali Yıldırım (@BY) February 13, 2021

Abdulhamit Gül: İstanbul beyefendisi, gönül insanı Kadir Topbaş ağabeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. İyi bilirdik, iyilerden bilirdik. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

İstanbul beyefendisi, gönül insanı Kadir Topbaş ağabeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. İyi bilirdik, iyilerden bilirdik. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. pic.twitter.com/OcHvsBz1Ry

— Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) February 13, 2021

İbrahim Kalin: Dar-ı bekaya yürüyen Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Ülkesi için hizmet eden, İstanbul’da pek çok esere imza atan, beyefendi bir insandı. Mevla mekanını cennet eylesin.

Dar-ı bekaya yürüyen Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Ülkesi için hizmet eden, İstanbul’da pek çok esere imza atan, beyefendi bir insandı. Mevla mekanını cennet eylesin.

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) February 13, 2021

Mevlüt Çavuşoğlu: İstanbulumuza çok değerli hizmetlerde bulunan Büyükşehir eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İstanbulumuza çok değerli hizmetlerde bulunan Büyükşehir eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) February 13, 2021

Numan KURTULMUŞ: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan İstanbul Beyefendisi, kıymetli Ağabeyimiz Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet, makamı âli olsun.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan İstanbul Beyefendisi, kıymetli Ağabeyimiz Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
Mekânı cennet, makamı âli olsun. pic.twitter.com/TnUkUFNaSK

— Numan KURTULMUŞ (@NumanKurtulmus) February 13, 2021

Adil Karaismailoğlu: İstanbulumuza unutulmayacak eserler kazandıran, uzun yıllar birlikte çalıştığımız eski İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum, başımız sağ olsun.

İstanbulumuza unutulmayacak eserler kazandıran, uzun yıllar birlikte çalıştığımız eski İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum, başımız sağ olsun. pic.twitter.com/fGiLcxsfD3

— Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) February 13, 2021

Ruhsar Pekcan: Belediye başkanlığı döneminde İstanbul’a önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Belediye başkanlığı döneminde İstanbul’a önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

— Ruhsar Pekcan (@pekcan) February 13, 2021

Mehmet Nuri Ersoy: İstanbul’un önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

İstanbul’un önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun. pic.twitter.com/YsbYesWMlL

— Mehmet Nuri Ersoy (@MehmetNuriErsoy) February 13, 2021

Murat KURUM: İstanbul’a yıllarca önemli hizmetlerde bulunan, kıymetli eserlere imza atan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ağabeyimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

İstanbul’a yıllarca önemli hizmetlerde bulunan, kıymetli eserlere imza atan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ağabeyimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

— Murat KURUM (@murat_kurum) February 13, 2021

Selçuk Bayraktar: İstanbul eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Allah rahmet eylesin. İstanbul’umuza büyük hizmetleri oldu. Mekanı cennet olsun. Rabbim kederli ailesine ve sevenlerine sabır versin…

İstanbul eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Allah rahmet eylesin.

İstanbul’umuza büyük hizmetleri oldu. Mekanı cennet olsun.

Rabbim kederli ailesine ve sevenlerine sabır versin… https://t.co/sTcl3G5U2V

— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) February 13, 2021

Ömer Çelik: Rahmete kavuşan Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet diliyoruz. Has bir insanı kaybettik. Kamil bir kişiliğe ve nezakete sahipti. Hepimizin başı sağolsun. Çok üzgünüz. Allah mekanını cennet eylesin.

Rahmete kavuşan Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet diliyoruz.

Has bir insanı kaybettik.

Kamil bir kişiliğe ve nezakete sahipti.

Hepimizin başı sağolsun.

Çok üzgünüz.

Allah mekanını cennet eylesin.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) February 13, 2021

Ali Yerlikaya: Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın vefatını teessürle öğrendim.

Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. pic.twitter.com/dawXUAenvM

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) February 13, 2021

Mehmet Tevfik GÖKSU: Kadir ağabeyimiz, eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Kadir ağabeyimiz, eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

— Mehmet Tevfik GÖKSU (@mt_goksu) February 13, 2021

M. Ergün TURAN: İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.

İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrendim.

Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. pic.twitter.com/rWABPgwnnC

— M. Ergün TURAN (@MErgun_Turan) February 13, 2021

Av.M.Emin AKBAŞOĞLU : “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” İstanbul’a büyük hizmetler yapmış eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Bey’e Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Mekanı cennet olsun.

“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn”

İstanbul’a büyük hizmetler yapmış eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Bey’e Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Mekanı cennet olsun. pic.twitter.com/RbPNbJZiFS

— Av.M.Emin AKBAŞOĞLU (@akbasogluemin) February 13, 2021

Cahit ÖZKAN :İstanbul Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim.

Cenab-ı Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. pic.twitter.com/QrCiszmzae

— Av. Cahit ÖZKAN (@avcahitozkan) February 13, 2021

Naci Bostancı: İstanbul eski buyuksehir bel.bsk. Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımız onunla. Mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.

İstanbul eski buyuksehir bel.bsk. Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımız onunla. Mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.

— Naci Bostancı (@nacibostanci) February 13, 2021

Özlem Zengin : Yıllarca birlikte çalıştığımız samimi bir Mümin, güzel ahlaklı bir İstanbul Beyefendisi Hakkın Rahmetine kavuştu. Derin üzüntülerimle, Sn. Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet Ailesine başsağlığı dilerim.

Yıllarca birlikte çalıştığımız samimi bir Mümin, güzel ahlaklı bir İstanbul Beyefendisi Hakkın Rahmetine kavuştu. Derin üzüntülerimle, Sn. Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet Ailesine başsağlığı dilerim.

— Av. Özlem Zengin (@AvOzlemZengin) February 13, 2021

Bayram Şenocak: Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğim; İstanbul’un Kadir ağabeyi, İstanbul’daki sayısız eser ve hizmette imzası bulunan, geçmiş dönem İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, değerli ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğim; İstanbul’un Kadir ağabeyi, İstanbul’daki sayısız eser ve hizmette imzası bulunan, geçmiş dönem İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, değerli ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah. pic.twitter.com/1uhtueZHll

— Bayram Şenocak (@bayramsenocak) February 13, 2021

Av. Temel Başalan: Bir dönem birlikte görev yaptığımız kıymetli Kadir Ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. 

Ali Kılıç : Beraber mesai harcamış olmaktan mutluluk duyduğum, Maltepe’deki özellikle imar sorununun çözümünde iyi niyetli çabalarını asla esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun.

Beraber mesai harcamış olmaktan mutluluk duyduğum, Maltepe’deki özellikle imar sorununun çözümünde iyi niyetli çabalarını asla esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun. pic.twitter.com/4z7JdNtqBN

— Ali Kılıç (@BskAliKilic) February 13, 2021

Ahmet Mücahit Arınç :2004-2017 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı yapan Kadir Topbaş’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

2004-2017 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı yapan Kadir Topbaş’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim.

Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. pic.twitter.com/PiX7r7xXd3

— Ahmet Mücahit Arınç (@MucahitArinc) February 13, 2021

Mehmet Habib Soluk : Eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş’ın Rahmet-i Rahman’a kavuştuğunu üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum.

Eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş’ın Rahmet-i Rahman’a kavuştuğunu üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum.

— Mehmet Habib Soluk (@mhabibsoluk) February 13, 2021

İsmail Erdem: İBB önceki dönem Belediye Başkanımız Kadir Topbaş abimiz HAKK-IN rahmetine kavuştu. ALLAH rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. İstanbul’lular kendilerine yıllarca hizmet eden büyüğümüzü unutmayacak, her zaman gönlümüz de kalacak.

İBB önceki dönem Belediye Başkanımız Kadir Topbaş abimiz HAKK-IN rahmetine kavuştu. ALLAH rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
İstanbul’lular kendilerine yıllarca hizmet eden büyüğümüzü unutmayacak, her zaman gönlümüz de kalacak.#KadirTopbaş

— İsmail Erdem (@bbismailerdem) February 13, 2021

Erkan Kandemir: İBB Önceki Dönem Başkanımız Kadir Topbaş Ağabey vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.

İBB Önceki Dönem Başkanımız Kadir Topbaş Ağabey vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.

— Erkan Kandemir (@erkankandemir) February 13, 2021

Cevdet Yılmaz: İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Beyefendi kişiliği ve aziz İstanbul’a hizmetleriyle hatırlanacak. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

İBB eski Başkanımız Kadir Topbaş’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Beyefendi kişiliği ve aziz İstanbul’a hizmetleriyle hatırlanacak. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

— Cevdet Yılmaz (@_cevdetyilmaz) February 13, 2021

Meral Akşener: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum…

— Meral Akşener (@meral_aksener) February 13, 2021

Mansur Yavaş: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini öğrendim.

Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) February 13, 2021

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.