DOLAR 32,3128 0.18%
EURO 35,1763 0.1%
ALTIN 2.280,120,13
BITCOIN %
Mersin
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’tan Talisca ve Onyekuru hamlesi! Teixeira ve Larin’in yerine…

Beşiktaş’tan Talisca ve Onyekuru hamlesi! Teixeira ve Larin’in yerine…

ABONE OL
10 Mart 2022 12:29
Beşiktaş’tan Talisca ve Onyekuru hamlesi! Teixeira ve Larin’in yerine…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, sezon sonunda hücum hattında müthiş bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Alex Teixeira ile yolları ayırmayı düşünen Siyah-beyazlılar onun yerini Talisca ile, son dönemde form düşüklüğü yaşayan ve sözleşmesi sona eren Cyle Larin’in yerini ise Henry Onyekuru ile doldurmayı istiyor.

Bu sezon 3 kupada birden erkenden havlu atan Beşiktaş, yeni dönemde fırtına gibi esmek için kolları sıvadı. Lig bitiminde ortalama 10-12 arasında futbolcuyla yollarını ayıracak olan Kara Kartal, kadroda büyük bir değişim için kolları sıvadı. Sezon sonunda takıma katılacak Gedson Fernandes’in ardından peş peşe yeni bombaları patlatmak isteyen yönetim, Brezilya basınında çıkan haberlere göre Arabistan ekibi Al Nassr’dan ayrılmak isteyen Anderson Talisca’nın peşine düştü. Takıma sezon başında katılan Alex Teixeira’nın performansından memnun olmayan idarecilerin, Sambacı’yı yollayıp yerine Talisca’yı almak için plan yaptığı kaydedildi.

 

5 milyon Euro teklif var!

Çin ve Arap Ligleri’nden 5 milyon Euro maaşlı teklifler alan Alex’in de ayrılığa olumlu baktığı belirtildi. Alex Teixeira’ya 3 milyon Euro garanti ücret ödeyen Beşiktaş ’ın bu miktarı bonuslarla destekleyip Talisca’ya teklif etmeyi planladığı öğrenildi. Sezon başında Guangzhou Evergrande’dan 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Nassr’a Transfer olan Talisca, Arap kulübüyle seneliği 8 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

Bonservisini alırsa…

Sezon içerisinde ekonomik sıkıntılar yaşıyan Al Nassr, bazı oyuncularla yollarını ayırmış ve uluslararası lisans konusunda da bazı problemlerle karşı karşıya kalmıştı. Bu duruma rağmen Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ın maaşlarını ödemeye bir süre daha devam eden Al-Nassr’ın sezon sonuna kadar bu konuda oyuncularla bir sıkıntı yaşaması beklenmiyor. Ancak Talisca’nın alacakları karşılığında bonservisini alıp Arap kulübünden ayrılma durumu bulunuyor. Eğer Talisca boşa çıkarsa Beşiktaş Yönetimi’nin tecrübeli hücum oyuncusuna imza parası da verebileceği belirtildi.

 

Larin’le ipler koptu, hedefte Onyekuru var

Fanatik’in haberine göre Kara Kartal, sezon başından beri kulübün yaptığı yeni sözleşme tekliflerine olumlu yanaşmayan Cyle Larin’le de ipleri kopardı. 1.7 milyon Euro’dan 2 artı 1 yıllık teklife olumlu yanıt gelmemesi sonrasında yönetim, kanat hattı için transfer operasyonu başlattı. Siyah-Beyazlı idarecilerin bu doğrultuda Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’ta forma giyen Henry Onyekuru’yu listesine aldığı bildirildi.

 

Santrfor da oynuyor

Yunan basınında çıkan haberlere göre sezon başında Monaco’dan 4.5 milyon Euro bedelle transfer olduğu Yunan ekibinde mutsuz olan Nijeryalı kanat oyuncusu için Kara Kartal satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunmaya hazırlanıyor. Galatasaray ’da 3 dönem kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, süratli bir isim olmasına ek olarak skorer kimliğiyle de dikkat çekiyor. Kariyerinde daha önce; Everton, Anderlecth ve Monaco formaları giyen yıldız kanat oyuncusu, 2 kanat hattına ek olarak santrfor bölgesinde de görev yapabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.