DOLAR 32,3883 0.21%
EURO 35,0898 -0.02%
ALTIN 2.325,360,27
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursaspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Hurmacı Oldu

Bursaspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Hurmacı Oldu

ABONE OL
28 Mart 2023 12:31
Bursaspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Hurmacı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursaspor’da görevinden alınan İsmail Ertekin’in yerine teknik direktörlüğe futbolcu Özer Hurmacı getirildi. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda, “Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir. Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır.” ifadeleri kullanıldı. Süper Lig şampiyonluğu da bulunan Bursaspor, 30 puanla TFF 2. Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor.

Futbola ara verdikten 1 yıl 8 ay sonra yeniden sahalara dönen ve Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı, yeşil-beyazlı takımın başına getirildi.

KULÜP RESMEN AÇIKLADI

Bursaspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir. Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

KÜMEDE KALMA SAVAŞI VERİYORLAR

Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış olan Bursaspor, TFF 2. Lig’de mücadele ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, 30 puanla kümede kalma mücadelesi veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.