DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050067-2,23%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karagümrük ile Kayserispor arasındaki maç öncesi durum

Karagümrük ile Kayserispor arasındaki maç öncesi durum

ABONE OL
9 Ocak 2024 11:40
Karagümrük ile Kayserispor arasındaki maç öncesi durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak

Karagümrük ile Kayserispor arasındaki maç, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Burak Şeker yönetecek.

Karagümrük düşme hattında

Fatih Karagümrük, 18 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle elde ettiği 17 puanla Süper Lig’de 18. sırada yer alıyor. Takım, düşme extrabet hattından kurtulmak için önemli bir maç oynayacak.

Kayserispor 4. sırada

Kayserispor ise 8 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle topladığı 29 puanla Süper Lig’de 4. sırada bulunuyor. Takım, üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edecek.

7. randevu

Karagümrük ile Kayserispor, yarın oynanacak maçla birlikte Süper Lig’de 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki daha önceki extrabet giriş 6 maçın 4’ünü Karagümrük kazanırken, 1 maçı da Kayserispor kazandı. 1 maç ise berabere sonuçlandı.

Karagümrük son 3 maçını kazandı

Karagümrük, son 3 Süper Lig maçında Kayserispor’u yenmeyi başardı. Ancak takım, son 4 lig maçında galibiyet alamadı ve gol atma konusunda da sıkıntı yaşıyor.

Kayserispor mağlubiyet serisiyle karşılaşıyor

Kayserispor, son 3 lig maçında mağlup oldu ve galibiyet hasreti yaşıyor. Takım, Karagümrük karşısında bu mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Karagümrük’te eksikler var

Karagümrük’te Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli, Afrika Uluslar Kupası kadrolarında yer aldığı için maçta görev yapamayacak. Ayrıca sarı kart cezalısı olan Davide Biraschi de forma giyemeyecek. Stefano Sturaro ve Marcus Rohden ise ceza sınırında bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.