DOLAR 32,5744 0.1%
EURO 34,9000 0.17%
ALTIN 2.425,450,11
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona kulübü hakkında konuştu

La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona kulübü hakkında konuştu

ABONE OL
25 Mart 2023 12:16
La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona kulübü hakkında konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İspanya La Liga’nın başkanı Javier Tebas, Barcelona kulübü hakkında açıklamalarda bulundu. Tebas, Barcelona’nın mali durumunun iyi olmadığını belirtti ve kulübün bu durumdan kurtulması için ciddi adımlar atması gerektiğini söyledi.

Barcelona, son dönemde yaşadığı mali kriz nedeniyle birçok oyuncusunu elden çıkarmak zorunda kalmıştı. Lionel Messi’nin de aralarında bulunduğu birçok önemli isim kulüpten ayrılmıştı. Ancak, Tebas’a göre Barcelona’nın mali sorunları hala devam ediyor ve kulüp bu sorunları çözmek için daha fazla çaba harcamalı.

Tebas, “Barcelona’nın mali durumu, geçmişte olduğu gibi iyi değil. Kulübün bu durumdan kurtulması için daha fazla çalışması gerekiyor. Aksi takdirde, La Liga’da daha fazla sorun yaşayabilirler” dedi.

Barcelona’nın bu sorunları çözmek için ne yapacağı henüz bilinmiyor. Ancak, kulübün yeni yönetimi bu konuda çalışmalar yapıyor. Barcelona başkanı Joan Laporta, kulübün mali sorunlarını çözmek için önemli adımlar atacaklarını belirtmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.