DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2,22%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat İçin Hazırlanıyor

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat İçin Hazırlanıyor

ABONE OL
9 Ocak 2024 11:41
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat İçin Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olimpiyat Kotası Aldı

Türk boksör Buse Naz Çakıroğlu, Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda altın madalya kazanarak olimpiyat kotasını aldı. 27 yaşındaki sporcu, finalde Fransız rakibi Wassila Lkhadiri’yi 5-0 yenerek büyük bir başarı elde etti.

Olimpiyat Madalyası Hedefi

Buse Naz Çakıroğlu, grandbetting olimpiyat ikinciliği, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan bir sporcu olarak olimpiyat madalyasını hedefliyor. Milli takım kampında yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Çakıroğlu, Tokyo Olimpiyatları’ndan sonra Türk kadın boksunun yükselişe geçtiğini belirtti.

Paris 2024

Buse Naz Çakıroğlu, Paris Olimpiyatları için de hedeflerini belirledi. Paris’e 4 vizeyle gitmek isteyen Çakıroğlu, altın madalya kazanarak kariyerine devam etmeyi planlıyor. Tecrübeli ve sakin bir şekilde Paris’e gitmeyi umut eden Çakıroğlu, daha önceki turnuvalarda yaşadığı kaygıları aştığını ve şu anda yüksek bir motivasyona sahip grandbetting giriş olduğunu söyledi.

“Arkanızda milyonlar sizi destekliyorsa kendinize daha çok inanıyorsunuz, yapabileceğinizin daha çok farkında oluyorsunuz. İnsanların desteklemesi ve favori olarak görmesi, benim için motivasyon kaynağı. O yüzden çok fazla stresli değilim. Tek hedefimiz altın madalya.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.