DOLAR 32,5074 0.17%
EURO 34,7968 0.15%
ALTIN 2.491,641,21
BITCOIN 20601664,21%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son Dakika: Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit…

Son Dakika: Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit…

ABONE OL
23 Haziran 2021 17:01
Son Dakika: Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay yoğun bakımda tedavi altına alındı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay enfeksiyon tedavisi sonrası akciğerlerinde umulan olumlu tepki görülmediği için entübe edildi. Tecrübeli teknik adamın enfeksiyon tedavisi sonrası akciğerlerinde umulan olumlu tepki görülmediği için KTÜ Farabi Tıp Fakültesi’nde entübe edildiği aktarıldı. Farabi Hastanesi Başhekimliği konuyla ilgili kısa süre içerisinde bir açıklama yapacak.

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay‘dan kötü haber geldi. Ünlü teknik adam solunum şikayeti nedeni ile hastaneye kaldırılmıştı. Takımı Kocaelispor konu ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde;

‘Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Hocamızın genel durumu iyidir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’

SOLUNUM CİHAZI İLE ŞAMPİYONLUĞA

Koronavirüsü atlatmasına rağmen solunum desteği alan Kocaelispor takımının hocası olan Mustafa Reşit Akçay kutlama esnasında sorun yaşayınca yedek kulübesindeki cihazdan destek almıştı. Koronavirüs tedavisinin ardından Sakaryaspor maçında takımın başında yer alan Mustafa Reşit Akçay, rahatsızlığı sebebiyle basın toplantısına da katılmamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.