DOLAR 32,4948 0.14%
EURO 34,7734 0.12%
ALTIN 2.477,630,64
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayla Ev Yemeği Tadında Yemek Hazır ile Güvenlik Güçlerine Sağlıklı Gıda Sunuyor

Yayla Ev Yemeği Tadında Yemek Hazır ile Güvenlik Güçlerine Sağlıklı Gıda Sunuyor

ABONE OL
4 Ekim 2021 15:03
Yayla Ev Yemeği Tadında Yemek Hazır ile Güvenlik Güçlerine Sağlıklı Gıda Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ar-Ge ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla gıda sektörüne yenilikçi bir yaklaşım getiren Yayla Agro, 5-6 Ekim 2021 tarihlerinde Ankara’da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi’ne Gümüş Sponsor olarak katılıyor. Çorbadan etli kuru fasulyeye, pilavdan hoşafa kadar birbirinden lezzetli yemekler sunan Yayla, BPA’sız özel ambalajları sayesinde soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar saklanabilen katkısız ve koruyucusuz Yemek Hazır ürünleri ile zorlu şartlarda görev yapan güvenlik güçlerine sağlıklı öğünler sunmayı hedefliyor. 

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi tarafından İçişleri Bakanlığı’nın himayelerinde Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayi Başkanlığı’nın destekleriyle bu yıl 5-6 Ekim’de 3’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi (MRBS) Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu yıl 22 ülkeden katılımın sağlanacağı etkinlikte alanının yetkin isimleri sınır güvenliğindeki son teknolojilerden göçmen krizine sektörü tüm yönleri ile ele alacak.

 

Etkinliğin Gümüş Sponsoru olan Yayla Agro, 3. Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi’nde katkısız ve koruyucusuz, soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar tazeliğini ve lezzetini koruyan ev yapımı tadındaki ürünlerini tanıtacak. Lezzetleri kadar hemen tüketime hazır pratikliği ile de tercih edilen Yemek Hazır ürünleri, zorlu şartlarda görev yapan güvenlik güçlerinin sağlıklı beslenmesi noktasında önemli bir alternatif oluşturuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.