Ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in Kayseri’de verdiği konserde, ilginç bir olay yaşandı. Konser sırasında ‘Terapi’ adlı şarkısında geçen ‘Hükümlü kapıda kilit, sigarama kibrit’ sözlerini söylerken, bir seyirci her seferinde sahneye sigara attı. Bu durum, Sagopa Kajmer’in dikkatini çekti ve öfkesine sebep oldu.
Yaşanan olay sonrasında mikrofonu eline alan Sagopa Kajmer, seyircilere yönelik sert sözlerle tepki gösterdi. Kajmer, “Bunlar ne saçma hareketler? Burası bir konser, sigara tutma yarışması değil. Buraya gelerek beni pişman etmeyin. Yanan sigara atmak nedir? Size bu yakışıyor mu? Yapmayın. Ama Terapi şarkısında atabilirsiniz.” şeklinde konuştu.
Sagopa Kajmer’in samimi tepkisi, konser izleyicileri arasında şaşkınlık yarattı. Olay, konserin akılda kalan anılarından biri haline geldi. Sanatçının sahne performansı ve seyirci ile olan etkileşimi, geceye farklı bir hava kattı.
Bu tür olaylar, sanatçı ve hayranlar arasındaki ilişkinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Sagopa Kajmer’in net tavrı, sanatına ve performansına duyduğu saygının bir yansıması olarak nitelendirildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]