DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380,44%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatma YAVUZ Kimdir?

Fatma YAVUZ Kimdir?

ABONE OL
5 Mayıs 2024 20:59
Fatma YAVUZ Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatma YAVUZ Kimdir?

 

Adım Fatma Yavuz. Nereye ait olduğumu bende bilmiyorum. Tek bildiğim iyi bir gezgin olduğumdur. Uğradığım her şehirde güzel dostlar edindiğimdir. Doğum tarihim; Gül mevsimi. Tam da güller açıyormuş, her taraf mis gibi gül kokuyormuş. Nasıl doğduğuma gelince. Klasik leylekler getirdi hikayesinden farklı benimkisi. Göçmenler giderken beni bir ağacın altında bırakmışlar, annemde alıp getirmiş. Açık adresimi en iyi otobüs firmaları bilir. Dairem pencere kenarı 1 nolu koltuk. Sanırım bir masalcıya yakışır bir tanıtım olmuş.

 

“Ve Rüzgar Fısıldadı” adlı kitabıyla tanınan Yazar Fatma Yavuz, Özel sektörde çalışarak daha sonrasında emekli olmuştur. Yazmaya küçük yaşlarda başlayan yazar, romanlarında yaşanmışlıklar ve hayalleri harmanlandığını dile getirmiştir.

 

“Ve Rüzgar Fısıldadı” adlı kitabı sosyal medyanın gündemine gelmiş durumda. Birçok kitap okurunun keyifle okuduğu ve iyi yorumlar yaptığı bu kitap son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başladı. Ayriyetten birçok okuyucuya sahip bu kitap “çok satanlar” listesine adını yazdırmayı başardı.

 

Yazar Fatma Yavuz’a ait diğer kitaplar ise şu şekilde:

 

  • Simay Sultan
  • Vicdan Tüneli
  • Kayıp Kuş
  • Midye Prensesi Asmin

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.