SON GELİŞME
--:--:--
USD49,39EUR55,29ALTIN6.523,83Istanbul16° Yağmurlu2:33İMSAK'AKALAN SÜRE
Yaşam

Yazar Eylem Çağlı İle Söyleşiler…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Yazar Eylem Çağlı İle Söyleşiler…

Yazar Eylem Çağlı İle Söyleşiler…

 

Soru 1 : Eylem Hanım öncelikle kendinizden biraz bahseder misiniz?

 

Şuan ki halime şükür ediyorum,acı çekmiş yalnızlığa terk edilmiş, varda aile yok gibi büyüyen  bir kız çocuğu inancıyla beraber güçlü bir bayan oldum,haliyle mutlu bir aile kurdum. Mutlu aile kurduğumu sandım yanıldım, ama mutlu çocuklarım var bu benim ailem çocuklarım, eşimi demiyorum… 3.kitapta devamını okuduğunuzda anlarsınız…

 

Soru 2 : Peki teşekkür ediyorum, yazmış olduğunuz  kitaplarınızın içeriğinden bahsedebilir misiniz?

 

Çocukluğu Türkiye de geçen 11 yaşından itibaren Almanya da yaşamak zorunda kalan birisi, baba anne Almanya’ya yerleşmesi gerektiği için. En kötü aile özlemi bitecek derken, hayatının en kötü zamanı başlamış, baba tarafından bedensel ruhen zarar gören, anne sahip çıkmamış cahil, aile içinde kalmalı, insanlar ne der.

 

Soru 3 : Peki teşekkürler. Kitabınızla ilgili olumlu dönüşler var, Bu başarınızın sırrı nedir, yaşadığınız bu duyguyu tarif eder misiniz?

 

Kitabım her insana bir şeyler kattığına eminim çok mesaj yorumları okudum,çok ağladıkları ve sinirleri çok gergin olduklarını bazıları yarıda bıraktığını ve biz okurken perişanız yaşayanı düşünmek istemiyorum diyenlerde oldu.

 

Soru 4 :  Peki yazma sürecinden biraz bahseder misiniz, yazarken neler hissediyorsunuz, size ilham veren şeyler nelerdir?

 

Yazma sürecim çok ağır geçti, çok ağladığım ve kalbimin korkudan yerinden çıkacağını sandığım dakikalar günler çok oldu bazen yine rüyama giriyordu, psikolojik tedavide alıyorum kaç yıldır  yazınca yine yaşıyormuş gibi olmak canımı çokta acıttı ama bir amacım vardı, çocuklarımın gerçeği ve birilerinin ışığı olmak istiyorum, Allahtan hariç kimse bizi korkutmamalı.

 

Soru 5 : Anlıyorum, peki yeni bir kitap projeniz var mı?

 

Evet, yeni kitap projelerim var. Yakında yeni kitaplarım çıkacak.

 

Soru 6 : Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Son olarak sizi okuyan, takip eden okurlarımıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?

 

Takip eden okurlarıma teşekkür ederim,onlardan tek ricam kızlarımızı okutalım bu neye mal olursa olsun güçlü ve bilinçli, kendi ekmeğini kendileri kazansınlar, hiç kimseye muhtaç olmadan da yaşayabilsinler ve bedenlerine kimsenin dokunmasına izin vermesinler, nedenleri iyice öğretilsin.

Benzer Haberler

Tümü
Anavarza Bal’ın akıllı kapak tasarımı, yılın en yenilikçi ambalajı seçildi
Anavarza Bal’ın akıllı kapak tasarımı, yılın en yenilikçi ambalajı seçildi
“BYPASS” NE DEMEKTİR?
“BYPASS” NE DEMEKTİR?
Yusuf Emre: Genç Yaşta Otomotiv Sektöründe Fark Yaratan Girişimci
Yusuf Emre: Genç Yaşta Otomotiv Sektöründe Fark Yaratan Girişimci
Viennalife, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın İsim ve Forma Göğüs Sponsoru Oldu
Viennalife, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın İsim ve Forma Göğüs Sponsoru Oldu
Siveno ve Türkiye Meme Vakfı’ndan Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda “Dokun Hayata” Çağrısı
Siveno ve Türkiye Meme Vakfı’ndan Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda “Dokun Hayata” Çağrısı
TEDÜ’den inme sonrası yeniden yürümeye yapay zekâ ve robotik destek
TEDÜ’den inme sonrası yeniden yürümeye yapay zekâ ve robotik destek
Haberin Doğru Adresi
Son Vakit Haber

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları SON VAKİT HABER 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması