AJet, yaz dönemi operasyonlarını başarıyla tamamlayarak Haziran-Eylül ayları arasında yaklaşık 11 milyon yolcuya hizmet verdi. Şirket, bu yoğun dönemde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki operasyonel performansını artırmayı başardı.
AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, yaz dönemi operasyonlarının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan AJet ekiplerini ve operasyon paydaşlarını ziyaret etti. Sarp, şirketin uçuş operasyonlarının yürütüldüğü Entegre Operasyon Kontrol Başkanlığı, Yer İşletme Başkanlığı ve uçuş ekiplerinin bulunduğu odada çalışanlarla bir araya geldi.
Sarp, TGS, Turkish Technic ve HEAŞ’ı da ziyaret ederek yaz dönemindeki çalışmalarından dolayı operasyon ekipleri ve paydaşların çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Yoğun yaz döneminde operasyonel performansı artırdıklarını belirten Sarp, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki zamanında kalkış oranının yüzde 91’e ulaştığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sarp, “Hava trafiğinin yoğun olduğu yaz döneminde AJet olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki zamanında kalkış performansımızı yüzde 91’e taşıyarak önemli bir başarıya imza attık. Haziran-Eylül döneminde 11 milyona yakın misafirimize hizmet verdik.” ifadelerini kullandı.
Operasyonun her noktasında çalışan ekiplerin katkısına dikkati çeken Sarp, AJet’i daha ileriye taşımak için çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Filoyu gençleştirme ve emniyetten ödün vermeden yolcu deneyimini geliştirme hedeflerinin devam ettiğini belirtti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]