DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KADER KILIÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI, ANTALYA KULİSLERİ HEYECANLANDI

KADER KILIÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI, ANTALYA KULİSLERİ HEYECANLANDI

ABONE OL
6 Haziran 2022 22:47
KADER KILIÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI, ANTALYA KULİSLERİ HEYECANLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu’nun başarılı iş insanlarından, İyilik Ordusu Derneği’nin Genel Başkanı Kader Kılıç; geçtiğimiz günlerde 15 senedir üyesi olduğu Ak Parti’den istifa ettiğini ve İyi Parti’ye geçtiğini duyurmuştu.

Kılıç, bugün Ordu’da ilçe başkanlığı ziyareti sırasında yaptığı açıklama ile önümüzdeki seçimlerde İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Kader Kılıç’ın Aday Adaylığı Açıklaması:

“Kıymetli başkanım, saygıdeğer hemşehrilerim ve basınımızın güzide temsilcileri. Bugün sizlerle yoğun geçen bir Ankara mesaisinin ardından bir araya gelmek istedim. Öncelikle misafir perverliği için ilçe başkanımıza teşekkürü borç bilirim. Beni burada yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarıma, akrabalarıma, arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

İki gün önce 15 yılı aşkın süredir mensubu olduğum Ak Parti’den gördüğüm lüzum ve aldığım karar nedeniyle istifa ederek İyi Parti’ye geçtim. Bu dava cesurlar davası. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, muazzam bir cesaret göstererek çıkmış olduğu bu yolda tüm basamakları 81 ilimizde teşkilatlarımızla birlikte adım adım aştı. “Millet bizi çağırıyor” temasıyla yola çıkıp, gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yol arkadaşlığı yapabilmenin haklı gururu ile çalışmalarıma başladım.

Bugün burada, memleketimde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu tarif edemem. Teşkilatlarımız Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu iktidar yürüyüşünde, bu inananların yürüyüşünde; ben de İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlerin huzurunda ilk kez açıklıyorum. Umuyorum ki Allah, sizlere hizmetkar olabilmenin gururunu bizlere yaşatacaktır. Listelerde birlikte mücadele vereceğimiz diğer aday adaylarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

Bugünden itibaren; kapı kapı gezecek, sıkmadık el bırakmayacak, vatandaşlarımızın dertleriyle dertleneceğiz. Teşkilatlarımızın da destekleri ile 81 ilin tamamında Allah nasip ederse birinci parti olarak çıkacağız. Birlikten kuvvet doğar. Teşkilatımızla, partililerimizle, hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Allah utandırmasın.”

Çok sayıda partili ve vatandaşların katıldığı etkinlik sonrası Kader Kılıç; fotoğraf çekinmek ve sohbet etmek isteyenlerle bir araya geldi. Tevazusu ile insanların dikkatini üzerinde toplayan Kader Kılıç’ın önümüzdeki günlerde seçim bölgesini açıklaması bekleniyor.

Kader Kılıç’ın Resmi İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/kaderkilicofficial/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.