DOLAR 32,2687 -0.31%
EURO 34,8392 -0.12%
ALTIN 2.397,920,20
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu Gazze’ye İki Tugay Gönderiyor

İsrail Ordusu Gazze’ye İki Tugay Gönderiyor

ABONE OL
24 Nisan 2024 17:40
İsrail Ordusu Gazze’ye İki Tugay Gönderiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail, Gazze’ye Destek için Tugaylarını Yer Değiştiriyor

İsrail ordusu, kuzeyde talimlerle hazırlanan biri zırhlı biri piyade olmak üzere iki tugayın Gazze Şeridi’ne nakledileceğini duyurdu.

Gazze Şeridi’ne Denizden İnsani Yardım Geçişi

İki tugayın, Gazze’ye denize kurulan geçici iskele hattında görev yapacağı belirtildi. Ayrıca, Nahal Tugayı’nın Refah saldırısı için talim yapacağı bilgisi paylaşıldı.

İsrail Ordusu 24 Saatte 50 Noktayı Bombaladı

Son 24 saat içinde Gazze’de 50 noktayı havadan bombalayan İsrail ordusu, 7 Ekim’den bu yana süren saldırılarını sürdürüyor.

İnsanlık Felaketi ve Uluslararası Adalet Divanı’ndaki Soykırım Suçlamaları

Gazze’de yaşanan insanlık felaketinde sıkışmış 2,3 milyon Filistinli ağır koşullar altında hayatta kalmaya çalışıyor. Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail ordusunun soykırım suçlamalarıyla yargılanması gündemde.

Hamas İle İsrail Arasındaki Görüşmelerde Çıkmaz

Hamas’ın kalıcı bir ateşkes talep etmesine karşın İsrail’in saldırıları devam ediyor. 7 Ekim’den bu yana en az 34 bin Filistinli öldü, binlerce yaralı ve kayıp var.

Birleşmiş Milletler Ateşkes Kararı Hiçe Sayılıyor

İsrail ordusu, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin ateşkes kararına rağmen saldırılarını sürdürüyor. Gazze Şeridi’ne yeni bir saldırı başlatıldığı açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.