DOLAR 32,5932 0.34%
EURO 34,8313 0.25%
ALTIN 2.507,330,93
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kızı sordu, ünlü yıldızın omuzları düştü: Ama anne, bu çocuk istismarı!
  • Son Vakit Haber
  • Dünya
  • Kızı sordu, ünlü yıldızın omuzları düştü: Ama anne, bu çocuk istismarı!

Kızı sordu, ünlü yıldızın omuzları düştü: Ama anne, bu çocuk istismarı!

ABONE OL
28 Mart 2023 13:28
Kızı sordu, ünlü yıldızın omuzları düştü: Ama anne, bu çocuk istismarı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

O aslında çocuk denilecek yaşta, hem o dönemde eşine rastlanmayacak güzelliğiyle hem de rol aldığı filmlerdeki cüretkar sahnelerle bir anda yıldız olmuştu. Sonra geçen yıllar içinde büyüdü ve genç kız oldu. Kariyerinin o sürecinde de yine bir yandan simge haline gelen güzelliğiyle diğer yandan da kamera karşısında canlandırdığı cüretkar karakterlerle hep kendinden söz ettirdi.

KAMERA KARŞISINDA GEÇMİŞİYLE HESAPLAŞIYOR
Aradan yıllar geçti. Eski gösterişli günleri geride kalsa bile yine de mesleğinin en çok parlayan yıldızlarından biri olmayı sürdürüyor.Ama hayatında değişen başka ayrıntılar oldu. Evlendi, iki çocuk sahibi oldu ve bir daha asla gençlik yıllarındaki kadar cüretkar filmlerde rol almadı.

Bu ünlü oyuncu, son birkaç aydır geçmişine dair yaptığı itiraflarla adından söz ettiriyor. Bunun nedeni de onun çocuk yaşta şöhret kazandığı filmden yola çıkılarak hazırlanan bir belgesel. Biraz da bu sebeple, neredeyse “soluksuz” bir biçimde geçmişiyle hesaplaşıyor. Yıllar boyunca sadece kendisine sakladığı bütün özel anılarını gözler önüne seriyor. Son günlerde de yine yaptığı açıklamalarla gündemin ilk sıralarında.

ANNESİNE YÖNELİK ELEŞTİRİ DOLU SÖZLER
Bu sözünü ettiğimiz kişi, 80’lerde ve 90’larda güzelliğin simgesi olarak nitelendirilen Brooke Shields. Bugün 57 yaşında, iki genç kız annesi olan Shields, yine katıldığı bir programda geçmişiyle ilgili değerlendirmeler yaptı. Hatta her zaman kelimenin tam anlamıyla “cansiperane” bir şekilde savunduğu annesini bile düşük dozda da olsa eleştirdi.

Yönetmenliğini Lana Wilson’ın üstlendiği ve kendisine 1978 yılında bir çocukken şöhret kazandıran Pretty Baby (Güzel Bebek) adlı filmle aynı adı taşıyan belgeselde kızları 19 yaşındaki Rowan ile 16 yaşındaki Grier’in kendisinin eski filmlerine gösterdiği tepkiden söz etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.