DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anne Hathaway, Broadway’deki Oyun Sırasında Düşük Yaptığını Açıkladı

Anne Hathaway, Broadway’deki Oyun Sırasında Düşük Yaptığını Açıkladı

ABONE OL
26 Mart 2024 21:10
Anne Hathaway, Broadway’deki Oyun Sırasında Düşük Yaptığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anne Hathaway, Grounded Oyununda Düşük Yaptığını İtiraf Etti

‘Şeytan Marka Giyer’, ‘Yıldızlararası’, ‘Sefiller’ ve ‘Kara Şövalye Yükseliyor’ gibi filmlerden tanıdığımız yıldız Anne Hathaway, 2015 yılında Broadway’de oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu Grounded sırasında düşük yaptığını açıkladı. Hamile kalan bir pilotu canlandırdığı oyun sırasında her performansta doğum sahnesini oynayan Hathaway, sahnede düşük yaptığını ancak seyircilere belli etmediğini belirtti.

Düşük Sonrası Deneyim

Anne Hathaway, düşüğü sahnede yaşadıktan sonra duygularını sahne arkasında arkadaşlarıyla paylaştığını ifade etti. Düşük sonrasında birçok arkadaşının benzer deneyimler yaşadığını öğrenen Hathaway, bu durum karşısında şaşkınlığını dile getirdi. Ünlü oyuncu, düşüğün aslında oldukça yaygın bir durum olduğunu fark ederek, bundan utanmayacağını söyledi.

Anne Hathaway ve Adam Shulman’ın Aileleri

Anne Hathaway ve eşi Adam Shulman’ın şu anda iki çocukları bulunmaktadır. Hathaway, düşük sonrasında yaşadığı deneyimleri paylaşarak, bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Oyuncu, düşüklerin geçmişte olduğu gibi tabu olmaktan çıkması gerektiğine inanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.