DOLAR 32,5496 0.27%
EURO 34,9513 0.49%
ALTIN 2.431,24-0,29
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CİMER Şikayetiyle Başlayan Mutlu Son: Ailelerin Onayıyla Evlenen İbrahim ve Esra

CİMER Şikayetiyle Başlayan Mutlu Son: Ailelerin Onayıyla Evlenen İbrahim ve Esra

ABONE OL
24 Mart 2024 21:08
CİMER Şikayetiyle Başlayan Mutlu Son: Ailelerin Onayıyla Evlenen İbrahim ve Esra
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantepli İbrahim ve Esra’nın Hikayesi

‘Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER)’ne yapılan binlerce şikayet arasından öne çıkan bir hikaye Gaziantep’ten geldi. İbrahim Doğan ve sevdiği kız Esra Bağmacı, ailelerinin onayını alamadıkları için evlenemiyordu.

Ailelerin Onayıyla Mutlu Son

CİMER’in yönlendirmesiyle devreye giren Gaziantep İl Müftülüğü, İbrahim ve Esra’nın ailelerine ulaşarak tarafları ikna etti. Ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin devreye girerek genç çiftin yanında yer aldı.

Başkan Şahin, ailelerle bir araya gelerek İbrahim ve Esra’nın ihtiyaç duyduğu çeşitli ev eşyalarını aldı ve çifte altın hediye etti. İbrahim Doğan, aile büyüklerini aşamadıkları için devlet büyüklerinden yardım istediklerini belirtti.

İbrahim Doğan, iş yerinde çalışırken e-Devlet sistemi üzerinden CİMER’e şikayette bulunduğunu ve durumu Cumhurbaşkanı’na ilettiğini söyledi. Bir hafta sonra olayın geliştiğini ve ailelerin ikna edilmesiyle mutlu sona ulaşıldığını ifade etti.

Doğan, “Sayın Cumhurbaşkanı’m bu kızı istiyorum ama alamıyorum bana yardımcı olun’ diyerek başvurduğunu ve yaşadığı süreci şöyle anlattı: “Ailemi aradılar, ‘Siz istemezseniz biz gidip isteyeceğiz’ dediler. Böyle söyleyince aileme de cesaret geldi. Olaya Fatma Şahin dahil oldu. Sonra kayınbabam da ikna oldu.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.