DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Mersin
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Miss USA ve Miss Teen USA Tacından Feragat Etti

Miss USA ve Miss Teen USA Tacından Feragat Etti

ABONE OL
14 Mayıs 2024 21:26
Miss USA ve Miss Teen USA Tacından Feragat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Güzellik Kraliçeleri Tacı Bıraktı

Geçtiğimiz hafta, 17 yaşındaki Miss Teen USA birincisi UmaSofia Srivastava ve 24 yaşındaki Miss USA Noelia Voigt unvanlarından feragat ederken, aynı zamanda Miss USA Organizasyonu sosyal medya yöneticisi Claudia Michelle görevinden istifa etti.

Zorbalık İddiaları

Kaynaklar, kadınların organizasyonun CEO’su Laylah Rose tarafından “zorbalığa” maruz kaldığını belirtti. Pensilvanya Üniversitesi Wharton Okulu’nda ekonomi eğitimi alan Stephanie Skinner, skandalların ardından Miss Teen USA tacını kabul edemeyeceğini ve “dayanışma içinde olduğunu ve bunun için ayağa kalktığını” ifade etti. Skinner, dürüstlüğünün ve karakterinin her zaman ön planda olacağını vurguladı.

Kargaşa ve İstifalar

Güç durumda olan Miss USA organizasyonu, büyük bir kargaşanın içinde. Yarışmalarını yayınlayan ağ ile olan anlaşmasını bile kaybetme riskiyle karşı karşıya. Voigt ve Srivastava’nın istifalarına destek veren organizasyon içinde bölünmeler yaşandığı belirtiliyor.

Yeni Miss USA Eleştirilere Maruz Kalıyor

Miss USA tacını alacak olan 28 yaşındaki Savannah Gankiewicz, kararının hafife alınacak bir karar olmadığını belirtirken, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Miss USA CEO’sunun Srivastava ve Voigt’in isimleri altında gizlice paylaşımlar yaptığı ve tacı bırakanların Instagram sayfalarının kapatıldığı iddia ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.