DOLAR 32,3457 -0.05%
EURO 34,9089 0.32%
ALTIN 2.370,64-1,07
BITCOIN 19914775,09%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tohum Otizm Vakfı, Otizm Farkındalığını Artırmak İçin Kırmızı Işık Yakıyor

Tohum Otizm Vakfı, Otizm Farkındalığını Artırmak İçin Kırmızı Işık Yakıyor

ABONE OL
4 Nisan 2024 21:10
Tohum Otizm Vakfı, Otizm Farkındalığını Artırmak İçin Kırmızı Işık Yakıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tohum Otizm Vakfı’ndan Çağrı: Otizme Kırmızı Işık Yak!

‘Tohum Otizm Vakfı’, otizmli bireylerin eğitim ve iş hayatındaki zorluklarına dikkat çekmek amacıyla “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü”nde otizme kırmızı ışık yakma çağrısında bulundu.

Ünlü İsimler ve Kurumlar Destek Verdi

Başak Dizer Tatlıtuğ, Bennu Yıldırımlar, Burcu Kara, Ceyhun Yılmaz, Çağla Şikel, Doğa Rutkay Kamal gibi ünlü isimler, “Otizme Kırmızı Işık Yak” mesajını paylaşarak kampanyaya destek verdi. Ayrıca birçok belediye, eğitim kurumu, sivil toplum kuruluşu, kent konseyi ve spor kulübü de otizmin farkındalığını artırmak için etkinlikler düzenledi.

Kentlerdeki Simge Yapılar Kırmızı Işıkla Aydınlatıldı

İstanbul’daki köprüler, Tophane Meydan Çeşmesi, Avrasya Tüneli, Eskişehir Masal Şatosu, İzmir Saat Kulesi, Ankara’daki TOBB İkiz Kuleleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası gibi birçok simge yapı otizm farkındalığını artırmak amacıyla kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Karakaya’dan Teşekkür

Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Burçak Karakaya, desteklerinden dolayı kampanyaya katılan herkese teşekkür ederek, otizmli bireylerin toplumda kabul gördüğü ve rahatlıkla ifade edebildiği bir dünya için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.