DOLAR 32,5626 0.3%
EURO 34,9108 0.31%
ALTIN 2.441,760,14
BITCOIN 20556320,00%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan’ı Kaybettik

Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan’ı Kaybettik

ABONE OL
22 Mart 2024 21:09
Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan’ı Kaybettik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahar Öztan’ın Vefatı ve Cenaze Töreni

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Bahar Öztan, uzun bir hastalık sürecinin ardından 61 yaşında hayata veda etti. Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazında taziyeleri, oğlu Yiğit Çolak ve eski eşi Yavuz Çolak kabul etti.

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsimleri Cenazede

‘Gamzeli Güzeli’ lakabıyla tanınan Bahar Öztan’ın cenaze törenine, Serdar Gökhan, Nuri Alço, Safiye Soyman, Gökhan Güney, Perihan Savaş gibi Yeşilçam’ın önemli isimleri katıldı.

Sevdiklerinden Ayrılmanın Derin Acısı

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Bahar Öztan’ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Oğlu Yiğit Çolak, “Başımız sağ olsun. Sevenleri burada, dualarını eksik etmesinler. Bu hayatın bir döngü” derken, Nuri Alço “Kendisi benim kankamdı” diyerek duygularını ifade etti.

Sevenleri ve Dostları Hüzünle Anıyor

Bahar Öztan’ın vefatı, sanat camiasını derinden üzdü. Gökhan Güney, “Allah herkese öyle bir evlat nasip etsin” derken, Safiye Soyman “Mekanı cennet olsun, çok üzgünüz” sözleriyle duygularını dile getirdi. Perihan Savaş ise, “Gamzelimizdi, çok üzgünüm” diyerek duygularını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.