DOLAR 32,3456 -0.05%
EURO 34,8620 0.19%
ALTIN 2.375,78-0,86
BITCOIN %
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yapımcı Armağan Çağlayan’dan Fiyatlarla İlgili Çarpıcı Paylaşım

Yapımcı Armağan Çağlayan’dan Fiyatlarla İlgili Çarpıcı Paylaşım

ABONE OL
7 Nisan 2024 21:09
Yapımcı Armağan Çağlayan’dan Fiyatlarla İlgili Çarpıcı Paylaşım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Armağan Çağlayan: “Bayram Diye Cozutmayın. Az Yiyin. Edepli Yiyin.”

Yapımcı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından artan fiyatlarla ilgili düşüncelerini sık sık dile getiriyor. Son olarak Ayvalık Ticaret Odası’nın restoranlar için belirlediği fiyat listesiyle ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Çağlayan, listeyi X hesabından paylaşarak “Bayram diye cozutmayın. Az yiyin. Edepli yiyin. Ayvalık Ticaret Odası’nın restoranlar için belirlediği fiyat listesi” ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan: “İçinde Bulunduğumuz Ekonomik Duruma İtiraz Ettim”

Çağlayan, listenin ardından yaptığı bir paylaşımla “Yalnız yanlış anlaşılmasın ben Ayvalık’a değil, içinde bulunduğumuz ekonomik duruma itiraz ettim. Ülkenin neresine giderseniz gidin aşağı yukarı aynı fiyatlar. Ve işletme sahiplerinin de yapacağı pek bir şey yok, maliyetler sebebiyle” ifadelerini kullandı.

Çağlayan’ın paylaştığı fiyat listesinde kalamarın 700, karides güvecin 800, köftenin 600 ve bonfilenin bin liradan satıldığı görülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.