DOLAR 32,5168 0.23%
EURO 34,9385 0.45%
ALTIN 2.432,48-0,24
BITCOIN 2042053-1,75%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eljif Elmas: Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı

Eljif Elmas: Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı

ABONE OL
28 Mart 2024 23:04
Eljif Elmas: Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eljif Elmas’tan Türkiye ve Futbol Hakkında Açıklamalar

‘Kuzey Makedonya Milli Takımı’nın hazırlık maçları için Antalya’ya gelen Eljif Elmas, Türkiye ile gönül bağını hiçbir zaman koparmadığını belirtti.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Kritiği

Elmas, Trabzonspor forması giyen Enis Bardhi ile olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçını ele aldıklarını ve Türkiye’de tüm derbilerin zor geçtiğini vurguladı. Elmas, Türkiye’deki deneyimlerini paylaşırken, futbolda yaşanmaması gereken olaylar olduğunu belirtti.

Fatih Terim ve Milli Takım İddiası

Elmas, Fatih Terim’in kendisini Türk Milli Takımı için istediğini ancak Kuzey Makedonya’yı tercih ettiğini açıkladı. Türk gurbetçilerin kendisine destek olduğunu aktaran Elmas, Türk kökenlerine vurgu yaptı.

Arda Güler ve Real Madrid

Elmas, Arda Güler’in fiziksel olarak gelişmesi gerektiğini belirtirken, Real Madrid tecrübesinin ona çok şey katacağını düşündüğünü ifade etti.

Ramazan Ayı ve Futbol

Elmas, Ramazan ayına denk gelen hazırlık maçlarında oruç tutmanın futbol performansını etkilemediğini vurgulayarak, dini değerlerinin ön planda olduğunu belirtti.

İtalya’daki Futbol Deneyimi

Elmas, İtalya’da futbolun Türkiye’ye göre daha kaliteli ve taktiksel olduğunu ifade ederken, Serie A’nın büyük takımlarının kalite üstünlüğünden bahsetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.