DOLAR 32,4690 -0.01%
EURO 34,8779 0.23%
ALTIN 2.435,07-0,13
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Gazetecilerle Buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Gazetecilerle Buluştu

ABONE OL
31 Mart 2024 23:04
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Gazetecilerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Koç’un Olağanüstü Genel Kurula Daveti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadı’ndaki toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Koç, 2 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurula tüm kongre üyelerini davet etti.

Öfke ve Olası Senaryolar

Koç, “Bize ‘Sakin olun’ diyorlar. Biz çok sakiniz. Yönetim kurulunda her şeyi detaylıca konuştuk.” diyerek bir anlık öfke olmadığını belirtti ve kulübün karşılaşabileceği olası senaryoları açıkladı.

Sert İfadeler ve Eleştiriler

Ali Koç, maç sırasında İsmail Kartal’a yaptığı uyarıyı paylaşırken, hakem Halil Umut Meler’e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ayrıca, Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur’a karşı da çarpıcı ifadeler kullandı.

Futbol Federasyonu Eleştirisi

Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi eleştirirken, “Bu federasyonu biz seçmedik. Adamı önümüze koydular, ‘Bunu seçin’ dediler! Kim atadıysa sorumluluğa ortaktır.” şeklinde konuştu ve federasyonun futbolun geleceği için büyük bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.

Disiplin ve Güvenlik Konuları

Ali Koç, taraftarların sahaya girmesi ve oyunculara ceza verilmesi talebine değinirken, güvenlik tedbirlerinin yetersizliğinden ve Trabzon’da yaşanan olaylardan endişe duyduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.