DOLAR 32,3456 -0.05%
EURO 34,8620 0.19%
ALTIN 2.375,78-0,86
BITCOIN %
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mesut Özil’den Genç Futbolcu Arda Güler’e Örnek Odegaard

Mesut Özil’den Genç Futbolcu Arda Güler’e Örnek Odegaard

ABONE OL
19 Nisan 2024 23:06
Mesut Özil’den Genç Futbolcu Arda Güler’e Örnek Odegaard
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Özil, Arda Güler’e Tavsiyelerde Bulundu

Eski futbolcu Mesut Özil, Real Madrid’de forma şansı bulamayan genç milli futbolcu Arda Güler’e, kendi kariyerinde benzer bir dönem geçiren Norveçli Martin Odegaard’ı örnek gösterdi.

Arda Güler’e Destek ve İlham

Mesut Özil, İspanya’nın Marca gazetesine verdiği demeçte, Arda Güler’in Real Madrid’de tarih yazabilecek yetenekte olduğunu belirtti. Özil, genç futbolcuya sabırlı olması ve sürecin kendisi için doğru şekilde ilerleyeceğine inanması gerektiğini vurguladı. Kendi deneyiminden yola çıkarak, Odegaard’ın örneğini veren Özil, Arda Güler’in potansiyeline dikkat çekti.

Arda Güler’e Öneriler

Mesut Özil, Arda Güler için “kardeşim gibi” ifadesini kullanırken, genç futbolcunun dünya çapında bir yetenek olduğuna inandığını belirtti. Sabrın önemine vurgu yapan Özil, Arda’nın her antrenmanda öğrenebileceği çok şey olduğunu ifade etti.

Özil’den Övgü ve Destek

Mesut Özil, Arda Güler’in yeteneğinin herkes tarafından bilindiğini vurgulayarak, genç futbolcunun üzerindeki baskının azaltılması gerektiğini dile getirdi. Türkiye gibi futbolun tutkuyla takip edildiği bir ülkede Arda Güler’in durumunun zorluğuna dikkat çeken Özil, genç futbolcuya destek verdi.

Futbolu Bırakma Kararı

Mesut Özil, Real Madrid’de en beğendiği futbolcunun Antonio Rüdiger olduğunu belirtirken, Odegaard örneğini vererek genç futbolcuların potansiyeline inanılması gerektiğini savundu. Ayrıca, Katar, Suudi Arabistan ve diğer ülkelerden teklif aldığını ancak futbolu bırakma kararı almaktan hiçbir şekilde pişmanlık duymadığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.