DOLAR 32,4195 0.11%
EURO 34,5791 -0.05%
ALTIN 2.384,350,19
BITCOIN %
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı İçin Adaylığını Duyurdu

Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı İçin Adaylığını Duyurdu

ABONE OL
17 Nisan 2024 23:04
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı İçin Adaylığını Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Servet Yardımcı’nın Açıklamaları

Servet Yardımcı, Türk futbolunun içinde bulunduğu krize dikkat çekerek, TFF Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Yardımcı, Türk futbolunu uluslararası standartlara uygun hale getirerek şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde yönetmeyi hedeflediğini belirtti.

Yardımcı’nın Vizyonu

Servet Yardımcı, Türkiye’nin futbolda hak ettiği yere gelmesi için ekibiyle birlikte çalışacağını vurgulayarak, Türk futbolunu döviz kaybettiren değil katma değer yaratan bir sektör haline getirmeyi amaçladığını söyledi.

Projeler ve Stratejiler

Yardımcı, TFF’nin kulüplerin ve paydaşların federasyonu olduğunu vurgulayarak, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapacak bir organizasyon oluşturarak rekabetçi bir yapı oluşturacaklarını ifade etti.

Servet Yardımcı Kimdir?

Rize doğumlu olan Servet Yardımcı, iş hayatında 40 yıldır armatörlük ve tersanecilik sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 2008 yılından bu yana TFF yönetiminde yer alan Yardımcı, UEFA İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Türkiye’nin birçok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmasını sağlayan Yardımcı, 2032 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılmasında öncü rol oynamıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.