DOLAR 32,4026 -0.14%
EURO 34,8126 0.15%
ALTIN 2.443,000,19
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısından TFF’ye Sert Tepki

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısından TFF’ye Sert Tepki

ABONE OL
3 Nisan 2024 23:03
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısından TFF’ye Sert Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taner Saral: “TFF’nin Verdiği Cezalar Kabul Edilemez”

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Saral, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu’na sert tepki gösterdi.

Linz Kültürüyle Boğulmaya Çalışılan Süreç

Saral, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olayların sadece Trabzonspor’u değil, koca bir şehri linç kültürüyle boğmaya çalıştığını belirterek, “Bugün itibarıyla artık tanımlamakta zorlandığımız bir yere evrildi” ifadesini kullandı.

“TFF Cezaları Kurala, Akla ve Ahlaka Sığmaz”

“TFF tarafından açıklanan cezalar ne kurala, ne akla, ne de ahlaka sığmaz bir halde” diyen Saral, TFF Başkanı Büyükekşi ve A Takımı’nı eleştirerek, “Trabzonspor olarak ne TFF Başkanı’na, ne liyakatsiz ekibine, ne de belli çıkar gruplarının parmağında oynattığı hakem camiasına en ufak bir güven kırıntımız dahi kalmamıştır” şeklinde değerlendirmede bulundu.

İstifa Çağrısı

Saral, TFF Başkanı ve ekibinin milletin futbol aşkını mahvettiğini belirterek, “Ülkemiz futbolunun girdiği bu derin komadan çıkmasının tek yolu, ilk önce TFF Başkanı olmak üzere sorumluluk sahibi pozisyondaki herkesin istisnasız bir şekilde istifa etmesidir” dedi.

Helal Etmediklerini Vurguladı

Trabzonspor’un ve taraftarlarının haklarını asla helal etmeyeceklerini belirten Saral, “Emek hırsızları ve şikecilerle mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.