DOLAR 32,5980 0.25%
EURO 34,8033 0.39%
ALTIN 2.411,96-0,84
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“BABA DEMEK ÇOCUĞUNUN EN BÜYÜK SIRDAŞI DEMEK”

“BABA DEMEK ÇOCUĞUNUN EN BÜYÜK SIRDAŞI DEMEK”

ABONE OL
15 Haziran 2020 19:21
“BABA DEMEK ÇOCUĞUNUN EN BÜYÜK SIRDAŞI DEMEK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Çocukların her sıkıntısını babası ile paylaşabilmesini sağlayabilmek çok kıymetlidir”

“ Dürüstlük temeli üzerine konulacak her tuğla yerini bulacaktır”

Oğulları ile birlikte ATİA markasının 40 yıllık serüvenini bugünlere taşıdıklarını belirten Haluk İder, “ Baba denince çocuğunun en büyük sırdaşı aklıma geliyor. Çocuğunun her duygusunu, sorununu paylaşabileceği insan olarak babasını görmesini sağayabilmek çok kıymetlidir” dedi. Çocukları ile arkadaş olmaya çalıştığını belirten Haluk İder, kariyer seçimleri konusunda da onlara tüm olanakları sunup seçimlerini kendilerine bıraktığını belirtti. Çocukları ile kalabalık sofralarda uzun uzun sohbet etmenin en keyifli aktiviteleri olduğunu belirten İder, bugüne kadar aldığı en güzel hediyenin torunu olduğunu iletti.

MyBestFriends markasının kurucusu Ayşegül Afacan Köksal’ın kapak yıldızı olduğu MAG Haziran, Babalar Günü özel dosyasında yer alan Bülent Şakrak, Erhan Kızılmeşe, İlker Karagöz, Kerem Gönlüm, Murat Tarman, Orhan Koral, Sinan Aydın Aygün, Şafak Çak röportajları, dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.