DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.464,83-0,04
BITCOIN 2113049-0,69%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesinin Ardından Değerlendirme Yaptı
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesinin Ardından Değerlendirme Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesinin Ardından Değerlendirme Yaptı

ABONE OL
2 Mayıs 2024 20:23
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan Görüşmesinin Ardından Değerlendirme Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel, AKP Genel Merkezi’nde Erdoğan ile Görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AKP Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Özel, CHP Genel Merkezi’ne geçerek partinin kurmaylarıyla Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendirdi.

Önümüzdeki Süreçte Kılıçdaroğlu ile de Görüşecek

Özgür Özel’in önümüzdeki süreçte, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geleceği öğrenildi. Bu buluşmanın Ahlatlıbel’de gerçekleşmesi beklenirken, Özel’in Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin de gündeme geleceği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu ve Özel’den Açıklamalar

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” paylaşımında bulunurken, Özgür Özel de “Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz” açıklamasını yapmıştı.

Özel, Önceki Genel Başkanlara Bilgi Verdi

CHP’den dün yapılan açıklamada ise, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde, önceki genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği ve onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.