DOLAR 32,2084 0.01%
EURO 35,0364 0.06%
ALTIN 2.529,911,18
BITCOIN 2154243-0,46%
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir’de Belediyeleri Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir’de Belediyeleri Ziyaret Etti

ABONE OL
9 Mayıs 2024 20:13
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir’de Belediyeleri Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgür Özel, Eskişehir İl Başkanı ve Partililer Tarafından Karşılandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimi kazanan belediyeleri ziyaret etmek üzere Eskişehir’e geldi. Partisinin il başkanlığında Özel’i, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ve eski milletvekilleri ile partililer karşıladı. Özel, seçim zaferini Türkiye İttifakı’na bağlayarak partinin üye kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

CHP Belediyeciliği ve Türkiye İttifakı Hakkındaki Değerlendirmeleri

Özel, Türkiye İttifakı’nın zafer kazandığını vurgulayarak CHP’nin üye kampanyasında büyük bir ilginin olduğunu aktardı. Eskişehir’in eski belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen’in başkanlığını yaptığı Eğitim ve Eşgüdüm Denetim Komisyonu’nun çalışmalarına hızla devam ettiğini ifade eden Özel, CHP belediyeciliğinin tüm Türkiye’ye yayılacağını ve hizmetlerin kalitesinin artacağını belirtti.

Atanamayan Öğretmenler ve Emekliler İçin Miting Düzenlenecek

Özgür Özel, atanamayan öğretmenler ve emeklilerin seslerini duyurabilmek için Ankara ve İstanbul’da iki miting düzenleyeceklerini açıkladı. Özel, bu süreçte emekçilerin haklarını savunacaklarını ve mücadelelerini sokaklarda ve meydanlarda sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, emeklilerin taleplerine uygun olarak çalışacaklarını ve haksızlıklarla mücadele edeceklerini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Eleştiriler

Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i eleştirerek hayat pahalılığıyla mücadelenin emekçilerin sırtından yapılamayacağını söyledi. Türkiye’de uygulanan IMF programına karşı çıkan Özel, zenginlerin de vergi yükünü artırması gerektiğini vurgulayarak hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.