Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik’te meydana gelen toprak kaymasında **göçük altında kalan 9 işçi** için arama kurtarma çalışmaları sürerken, endişe devam ediyor.
Anagold Madencilik’in taşeronu Çiftay şirketi, bugün işçileri vardiyaya çağırdı. **”İŞE ÇIKACAĞIZ, EKSİKSİZ HERKES GELECEK”** şeklindeki mesajla işçileri vardiya saatlerinde işe gelmeleri konusunda uyardı.
Şirket, işçilere öğle saatlerinde telefon mesajı göndererek, **”Arkadaşlar normal vardıya devam ediyor. İşe çıkacakmış gibi hazır bir şekilde vardiha saatlerinde duyarlı olalım. Gelişmelerden haberdar edeceğiz kimse yazılı bir izin almadan bir yere gitmesin”** ifadelerini kullandı.
Daha sonra ise şirket, işçilere gönderdiği mesajda, **”Arkadaşlar hepimiz akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz. Vardiyada olan kamyon personel parkında toplanıp iş dağılımı yapıp işe çıkacağız. Eksiksiz herkes gelecektir. İzinde olan arkadaşlar hariç”** bilgisini paylaştı.
SPOR
07 Şubat 2025EĞİTİM
07 Şubat 2025SPOR
07 Şubat 2025SPOR
07 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.