DOLAR 32,5632 0.21%
EURO 34,9518 -0.09%
ALTIN 2.444,290,34
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Yetenek İbrahim Barak

Genç Yetenek İbrahim Barak

ABONE OL
15 Şubat 2022 09:38
Genç Yetenek İbrahim Barak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Z kuşağı gençleri arasında sıyrılmayı başaran İbrahim Barak, oldukça yetenekli bir gençtir. Henüz liseden yeni mezun olmuş olmasına rağmen geleceğe dair umutla bakmaktadır. Aynı zamanda sosyal medyayı da oldukça aktif şekilde kullanmaktadır. İnstagram hesabı oldukça popüler olan İbrahim Barak, sevdikleriyle birçok paylaşım yapmaktadır. Özellikle de fotoğraf çekinmeyi sevdiği için İnstagram’da öne çıkanlar başta olmak üzere birçok gönderisi vardır.

2002 doğumlu olan Barak, 14 Temmuz’da Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Şimdilerde de memleketi Şanlıurfa’da yaşamaya devam etmektedir. Erken yaşta başladığı piyano öğrenimine devam etmekte ve bu alanda planlamalar yapmaktadır. Hobileri arasında piyano çalmak olduğunu belirten Barak, ileride bir müzisyen olma hayali kurmaktadır.

Umut Vaat Eden Bir Genç

Hobilerini ve gün içinde yaşadığı deneyimleri İbrahim Barak tüm çevresine aktarmaktadır. İnstagram’ı aktif şekilde kullanarak sıkı bir takipçi kitlesi de elde etmiştir. Bu kapsamda ilerisi için planladığı müzisyen veya oyuncu olma planlarını şimdiden çevresindekilerle paylaşmaktadır. Harran İMKB Anadolu lisesinden mezun olmuş ve gelecek planları için çalışmaya başlamıştır.

Gün içinde de İnstagram adresinde oldukça aktif şekilde paylaşımlar gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda Barak şu anda 17 binden fazla takipçi sayısına sahiptir. Genç ve umut vaat eden bir yetenek olmasına karşın çok fazla seveni ve takipçisi vardır diyebiliriz. Üstelik fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi de bir hayli sevmektedir.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/ibrahimbarak

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/ibobarak/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.