DOLAR 32,5653 0.03%
EURO 34,9082 0.02%
ALTIN 2.424,41-0,22
BITCOIN 2072177-3,77%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Piksel Sticker Duvar Stickerları İle Sizlere Bambaşka Dünyaların Kapılarını Açıyor
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Piksel Sticker Duvar Stickerları İle Sizlere Bambaşka Dünyaların Kapılarını Açıyor

Piksel Sticker Duvar Stickerları İle Sizlere Bambaşka Dünyaların Kapılarını Açıyor

Çocuk odası dekorasyonunda duvar stickerları onların hayal dünyalarına renk katmak için oldukça renkli ve eğlenceli özelliklere sahip.

ABONE OL
17 Mart 2022 17:07
Piksel Sticker Duvar Stickerları İle Sizlere Bambaşka Dünyaların Kapılarını Açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuk odası dekorasyonunda duvar stickerları onların hayal dünyalarına renk katmak için oldukça renkli ve eğlenceli özelliklere sahip. Sıra dışı ve çocukların bayılacağı karakterler ve desenler çocuk odalarına bambaşka bir hava katıyor. Sadelikten hoşlanmıyor ve en şık detaylarla çocuk odasını hareketlendirmek istediğinizde çocuk odası stickerları, her biri duvar kâğıdı şıklığını duvarlara katıyor.

Uygulaması kolay ve en kaliteli malzemelerden üretilmiş olan duvar stickerları her yaştaki çocuğun mutlaka beğeneceği tarzı yansıtıyor. Modern bir dekorasyon için vazgeçilmez olan duvarlar, ufak dokunuşlarla bile odanın atmosferini hemen değiştirebiliyor. Siz de aradığınız çocuk odası stickerini Piksel Sticker de bulabilirsiniz.

Boy Ölçer Çocuk Odası Sticker Modelleri

Çocukların ilgisini çeken ve aynı zamanda işlevli bir duvar stickeri tercihi için boy ölçer özellikli stickerlar tercih edilebilir. Odanın en sevilen kısmına özenle yapıştırılan sevilen hayvanlar eşliğindeki boy ölçer, her geçen gün büyüyen ve boyu uzayan çocukların heyecanına ortak oluyor.

Son yıllarda farklı ve en soft renklerle tasarlanmış olan çocuk stickerları, odaların daha ferah bir şıklıkta olmasına katkı sağlıyor. Her çocuğun zevkine göre seçilebilecek çeşitlilikteki modelleri, safari hayvanlar âlemini ve sevilen çizgi film karakterlerini de içeriyor. Kocaeli reklam ajansı tarafından dijital baskı teknolojisi kullanılarak üretilen en kaliteli ve zarif duvar desenlerini Piksel Sticker sitesinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Yapacağınızı ufak bir dokunuş ile çocuk odası dekorasyonundaki farkı hemen fark edeceksiniz.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.