DOLAR 32,5833 0.21%
EURO 34,8264 0.44%
ALTIN 2.417,99-0,60
BITCOIN 2154805-0,01%
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SEZZY BU YAZI “ÇOK GÜZELSİN” İLE KARŞILIYOR!

SEZZY BU YAZI “ÇOK GÜZELSİN” İLE KARŞILIYOR!

ABONE OL
5 Haziran 2020 14:20
SEZZY BU YAZI “ÇOK GÜZELSİN” İLE KARŞILIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hip-hop dünyasının sevilen ismi Sezzy, 2020 yazını yepyeni bir single çalışması ile karşılıyor. Sezzy’nin afrobeat altyapılı, kıpır kıpır şarkısı “Çok Güzelsin” 5 Haziran’da dinleyicilerle buluşuyor.

Sözü ve düzenlemesi Sezzy, bestesi ise Athde Zakuti imzası taşıyan “Çok Güzelsin” bu yazın en çok dans ettirecek şarkılarından biri olmaya aday. Son dönemin popüler müzik tarzı UK afrobeat esintileri taşıyan şarkının video klibi de COVID-19 sebebiyle karantina sürecinde çekildi. Sezzy’nin çağrısı üzerine yüzlerce dans videosu gönderilen klipte; Türkiye’nin onlarca şehrinin yanı sıra Los Angeles, Abu Dhabi, Miami, New York, Amsterdam, Berlin, Bogota, Madrid gibi şehirlerden de onlarca dansçı, videolarını göndererek “Çok Güzelsin” klibinin bir parçası oldular. Sezzy’nin de Litvanya’daki evinden “Covid müziği durduramaz” mottosuyla birbirinden renkli görüntülerinin ekranlara yansıtıldığı video klibin yönetmenliğini Caner Çetiner üstlendi.

Sezzy’nin yeni şarkısı “Çok Güzelsin” 5 Haziran’da tüm dijital platformlarda ve Sony Music Türkiye YouTube kanalında sizlerle olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.