DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20766446,16%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Kartal’dan Yurt Dışına Açılan Pencere

Uğur Kartal’dan Yurt Dışına Açılan Pencere

ABONE OL
2 Mart 2022 14:07
Uğur Kartal’dan Yurt Dışına Açılan Pencere
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Kartal uzun yıllardan beri hem sosyal medya hem de yazılım noktasında aktif bir kişilik olmayı başarmıştır. Özellikle kendisi 2012 yılından beri yazılım ve sosyal medya mecraları üzerinden ilerlemelerini sağlayan bir kişidir. Bildiğiniz üzere de son yıllarda sosyal medya platformları oldukça popüler hale geldi. Küçüklüğünden beri de Uğur Kartal’ın daima merakı içerisinde yer almıştır. Bu sayede de hedefi olan sosyal medya alanı üzerinde başarılı bir uzmanlık sağlamıştır.

Ayrıca kendisinin birçok ünlü isim, siyasi iş adamı ve TV kanalları ile de çalışmaları mevcuttur. Oyunculara, şarkıcılara olmak üzere ülkede hemen her noktadaki insana ulaşmayı başarmıştır. Özellikle bunu da sahip olduğu 4 milyon aboneli ınstagram hesabıdır. Oldukça geniş abone sayısı ile birlikte geniş network ağına da sahip olmayı zaman içerisinde kazanmıştır. Ayrıca şu an ülke üzerinde yazılım faaliyetlerine aktif olarak devamlılık sağlarken bir yandan da yurt dışında da kendisine ait ofisi vardır.

Sosyal medya üzerinde bu kadar aktif olması ona farklı kapıları da açmıştır. Birbirinden ünlü insanın bir arada olduğu özel partilerde DJ’lik yaparak harika bir parti adamı da olabiliyor. Özel partileriniz için Uğur Kartal tam bir aranan simadır. Kendisi hem yurt dışında hem de Türkiye’de aktif olarak her alanda hizmetlerine devam ediyor. Kendini de en iyi şekilde tanıtarak network alanını genişletiyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.