DOLAR 32,4690 -0.01%
EURO 34,8779 0.23%
ALTIN 2.435,07-0,13
BITCOIN %
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Piknik Keyfi!

Diyarbakır’da Piknik Keyfi!

ABONE OL
15 Nisan 2024 11:31
Diyarbakır’da Piknik Keyfi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Diyarbakır, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle olduğu kadar doğal güzellikleriyle de öne çıkan bir şehir. Sıcak havaların yaklaşmasıyla birlikte, Diyarbakır’da piknik yapmak için birçok güzel alan akla geliyor.

Şehir merkezine yakın olanlardan Kent Ormanı ve Piknik Alanı, geniş yeşil alanları, mangal ve oturma alanlarıyla ideal bir seçenek. Dicle Nehri kenarında bulunan Dicle Vadisi Rekreasyon Alanı ise doğayla iç içe bir ortamda piknik yapmak isteyenler için mükemmel.

Daha sakin bir ortam arayanlar için Çermik Sinek Çayı veya Eğil Barajı da tercih edilebilir. Buralarda doğa yürüyüşü ve kamp gibi aktivitelerin de keyfini çıkarabilirsiniz.

Diyarbakır’da piknik yaparken çöplerinizi geride bırakmamaya ve mangal yakarken dikkatli olmaya özen göstermeniz önemlidir.

Diyarbakır Son Dakika:

Hava Durumu: Bugün Diyarbakır’da hava parçalı bulutlu ve 22°C. Yarın ise güneşli ve 25°C olacak.
Gündem: Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki park ve mesire alanlarında ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

Diyarbakır’da son dakika haberleri ve güncel gelişmeler için yerel haber sitelerini takip edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.