DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEDEMAN’LA HAYALLERDEKİ DÜĞÜNLER   GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

DEDEMAN’LA HAYALLERDEKİ DÜĞÜNLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

ABONE OL
8 Mart 2022 15:02
DEDEMAN’LA HAYALLERDEKİ DÜĞÜNLER   GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En özel anların en şık adresi Dedeman Bostancı, nikâh ve düğünler için şehrin ayrıcalıklı mekânı olmayı sürdürüyor. Yeni evlenecek çiftler; hayallerinin düğününü otelin geniş ve şık salonlarında, nikâh ve kokteylini ise şehrin ortasındaki bin metrekarelik enfes bahçesinde gerçekleştirebiliyor.

 

Dedeman Bostancı, bu yıl da unutulmaz düğünlere ev sahipliğe yapmaya hazırlanıyor. Otel, profesyonel ekibiyle çiftlerin hayallerindeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için tüm detayları titizlikle hayata geçirirken, çok özel fiyat avantajları da sunuyor.

 

Dedeman Wedding farkını deneyimleyin

Geniş balo salonları istenilen şekilde tasarlanabilirken, müzikten yemeğe, karşılamadan süsleme ve fotoğraf-video çekimlerine kadar her detay çiftlerin tercihleriyle şekilleniyor. Davet için gerekli tüm hazırlıklarda ilk günden son ana kadar çiftlerin yanında olan Dedeman Wedding ekibi; her aşaması kusursuzca planlanan organizasyonlarda, düğün sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan tüm ayrıntıları birlikte değerlendiriyor. Böylece çiftler; yorulmadan, risk almadan, baştan sona Dedeman markasının ayrıcalığını hissedecekleri unutulmaz bir gün yaşama fırsatı buluyor.

 

Açık havada nikâh için en şık seçenek

Dedeman Bostancı, balo salonu dışında bin metrekarelik bahçesi ile de açık havada nikâh ve kokteyl yapmak isteyen çiftlerin tercihi olmaya devam ediyor. Otel, Anadolu yakasındaki merkezi lokasyonuyla davetlilere kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.