DOLAR 32,4626 -0.01%
EURO 34,8431 -0.08%
ALTIN 2.432,07-0,11
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayri Sönmez Sosyal Medya Fenomenliğinde Hızla Yükselmeye Devam Ediyor!

Hayri Sönmez Sosyal Medya Fenomenliğinde Hızla Yükselmeye Devam Ediyor!

ABONE OL
8 Aralık 2021 14:49
Hayri Sönmez Sosyal Medya Fenomenliğinde Hızla Yükselmeye Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Hayri Sönmez, Twitter uygulaması üzerindeki popülerliğini diğer uygulamalarda da duyurmaya başladı!

20 Nisan 1996 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde hayata gelen Hayri Sönmez, İzmir İsmetpaşa İlkokulunda eğitimine başlamıştır. İlkokul ve Ortaokul eğitimini oldukça yüksek seviyede tamamlayarak kendi adını eğitim alanında uzman olan kişilere rahatlıkla duyurdu. Başarılı bir Ortaokul hayatından sonra ise Dil ve Eğitim kalitesini yükseltmek için Özel Amerikan Koleji Lisesine gitti. Buradan da yüksek bir puan ile mezun olan Sönmez, öncelikle Twitter olmak üzere Sosyal Medya uygulamalarının tamamında ismini yavaş yavaş tanıtmaya başladı.

Özellikle Twitter uygulaması üzerinden yaptığı paylaşımlarla insanları etkiliyor, kendi kitlesini yavaş yavaş genişletiyordu. Paylaştığı düşünceler ve gönderilere gelen binlerce beğeniler onu Sosyal Medya’ya bağlayan etkenlerden olarak hızlı yükselmesi kısa süre içerisinde gerçekleşmiştir. Bu sırada kazanmış olduğu İstanbul Bilim Üniversitesinde ise şu an okumaya devam etmektedir. Özellikle başarılı bir eğitim hayatının getirmiş olduğu disiplin, onu hiçbir zaman istediklerinden alıkoymayarak sürekli yeni projeler üretmesine neden olmuştur.

Twitter fenomenliğine genç yaşta kavuşan Hayri Sönmez, bu sektörde kendi adını duyurmaya devam ettirirken müzik kariyerine de başlayarak farklı alanlardaki girişimlerle de gelecek zamanlarda ismini oldukça fazla duyurabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.