DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20720220,44%
Mersin
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yağmur Taktaş’ın Hayatı ve Şüpheli Ölümü

Yağmur Taktaş’ın Hayatı ve Şüpheli Ölümü

ABONE OL
25 Nisan 2024 20:24
Yağmur Taktaş’ın Hayatı ve Şüpheli Ölümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moda Programında Parlayan Yıldız: Yağmur Taktaş

Yaren Ekici adıyla da bilinen Yağmur Taktaş, Türkiye’de katıldığı moda programıyla tanındı. Tansiyonu yüksek anlarıyla dikkat çeken Taktaş, son zamanlarda saçlarını kazıtması ve kaybettiği kilolarıyla gündeme geldi.

Şüpheli Bir İlişki ve Ölüm

İddialara göre, Yağmur Taktaş’ın hayatı, Türk asıllı ABD vatandaşı bir erkek arkadaşıyla tanışmasıyla altüst oldu. ABD’ye gittiği bu seyahatten dönemeyen Taktaş, sonunda hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.

Aile Şüphelerini Dile Getiriyor

Taktaş’ın teyzesi, Türkiye’de yargı sürecinin devam ettiğini ve yeğeninin erkek arkadaşı tarafından defalarca darp edildiğini iddia etti. Teyze, ayrıca yüksek dozda uyuşturucu madde bulunan Taktaş’ın ölümünün şüpheli olduğunu belirtti.

Adalet Arayışı Devam Ediyor

Ailenin şüphelerini destekleyen gelişmeler yaşandı. Taktaş’ın ölümünden sonra sosyal medya hesabının erkek arkadaşı tarafından değiştirildiği iddia edildi. Aile, ABD’den gelecek otopsi raporunu beklerken adalet arayışı devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.