DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayı Saldırısı Slovakya’da Panik Yarattı

Ayı Saldırısı Slovakya’da Panik Yarattı

ABONE OL
19 Mart 2024 17:12
Ayı Saldırısı Slovakya’da Panik Yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Liptovsky Mikulas’ta Yaşanan Olay

Avrupa’nın sakin ülkelerinden Slovakya’da bulunan Liptovsky Mikulas kasabasına inen bir ayı, bölgede panik ve kargaşaya neden oldu. Şehre inen ve etrafa koşan bozayı, 5 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Kasabada OHAL İlan Edildi

Ayının kasabada yarattığı kaos sonrasında kasaba genelinde olağanüstü hal ilan edildi. Ayı, kasabanın meydanında kalabalığın arasına dalarken, bebek arabasıyla giden bir annenin yanından geçti. Anne ve çocuğu, ayının saldırısından son anda kurtuldu ancak büyük korku yaşadılar.

Yaralılar Arasında Bir Çocuk da Var

Slovak medyası, yaralananlar arasında 10 yaşında bir kız çocuğunun da bulunduğunu bildirdi. Yaralıların ısırık ve pençe saldırısına maruz kaldığı belirtilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kontrollerin ardından taburcu edildi.

Vatandaşlardan Tedbirli Olmaları İsteniyor

Yetkililer, “Bozayı sebebiyle vatandaşların evlerinden çıkmamasını rica ediyoruz, özellikle sabah ve akşam saatlerinde” açıklamasını yaptı. Ayı, tekrar ormanlık alana götürüldü ancak yetkililer, vatandaşlardan tedbirli olmalarını istemeyi sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.