DOLAR 32,2584 -0.03%
EURO 34,6917 -0.1%
ALTIN 2.399,38-0,02
BITCOIN 2014659-1,49%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okulu Basan Cani 6 Kişiyi Öldürdü!

Okulu Basan Cani 6 Kişiyi Öldürdü!

ABONE OL
28 Mart 2023 13:28
Okulu Basan Cani 6 Kişiyi Öldürdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elindeki yarı otomatik tüfeklerle bir okulu basıp 6 kişiyi öldüren 28 yaşındaki kadının görüntüleri ortaya çıktı. Polis saldırganın kurbanlarını rastgele seçtiğini açıklarken Audrey Hale isimli kadının bastığı okulun eski bir öğrencisi olduğu ortaya çıktı

ABD’nin Tennessee eyaletinde yer alan özel bir okulu basan ve 3’ü çocuk, 3’ü yetişkin toplam 6 kişiyi öldüren saldırganın görüntüleri ortaya çıktı.

Nashville polisinin yayınladığı videoda 28 yaşındaki kadının elinde silahla okuldan içeri girdiği ve koridorlarda dolaştığı görülüyor.

28 YAŞINDA BİR KADIN, OKULUN CAMINA ATEŞ EDİP İÇERİ GİRDİ

ABD’yi sarsan saldırı, isminin Audrey Hale olduğu öğrenilen 28 yaşındaki bir kadın tarafından gerçekleştirildi. Yetkililer saldırganın üzerinde iki yarı otomatik tüfek ve bir tabanca olduğunu evinde ise bir av bir de pompalı tüfek bulunduğunu doğruladı.

Nashville kentinde yer alan ve bir kiliseye ait olan The Covenant School’a sabah saat 10 civarında gelen Audrey Hale, elindeki silahla okulun cam kapısına ateş edip içeri giriyor ve kabus başlıyor.

9 YAŞINDAKİ 3 ÇOCUĞU VE 3 ÇALIŞANI ÖLDÜRDÜ 

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde saldırganın ters giydiği kırmızı beyzbol şapkası, beyaz tişörtü ve koyu renkli yeleği ile okul koridorlarında dolaştığı görülüyor.

Elindeki silahla rastgele ateş açan saldırgan, 9 yaşındaki üç çocuğu ve üç çalışanı vurarak öldürdükten sonra okulun ikinci katında karşılaştığı polis memurları Rex Englebert ve Michael Collazo ile girdiği çatışma sonrası etkisiz hale getirildi.

SALDIRI SEBEBİ ŞOKE ETTİ

Nashville Polis Şefi John Drake, saldırgan Audrey Hale’in okulun eski öğrencilerinden biri olduğunu belirtti ve saldırının arkasında ‘okula gitmek zorunda kalmanın öfkesi’ olabileceğini açıkladı.

Yetkililer saldırganın kurbanlarını daha önceden tanımadığını ve hepsini rastgele seçtiğini belirtirken, korkunç olayın kurbanları 9 yaşındaki öğrenciler Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs, Williams Kinney, 61 yaşındaki veli Mike Hill, 61 yaşındaki öğretmen Cynthia Peak ve 60 yaşındaki okul müdürü Katherine Koonce olarak belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.