DOLAR 32,3471 0.29%
EURO 35,0186 -0.33%
ALTIN 2.310,171,44
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altınyıldız Classics ile erkekler bu yaz “capcanlı”

Altınyıldız Classics ile erkekler bu yaz “capcanlı”

ABONE OL
22 Haziran 2020 16:18
Altınyıldız Classics ile erkekler bu yaz “capcanlı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz geldi kıyafetler renklendi! Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in farklı tarzların ve renklerin birleşimiyle zenginleşen 2020 Yaz Koleksiyonu, erkekleri şıklık ve rahatlıkta buluşturan başarılı stillere imza atıyor. Altınyıldız Classics 2020 Yaz koleksiyonundaki kuralları yıkan capcanlı renkler ve tropical desenler, adeta enerjik bir ruh haline davetiye çıkarıyor.

Kendine özgü renk ve çarpıcı desenleriyle enerjisi yüksek bir sezonu müjdeleyen Altınyıldız Classics 2020 Yaz koleksiyonundaki toprak, haki, yeşil ve mavi tonlarla birlikte floral desenler ile ince ve hafif kumaşlar, doğayla içi içe olmanın önemini hatırlatıyor.

Sezonda öne çıkan renk ve desenler özellikle gömlek, ceket ve tişörtleri etkisi altına alıyor. Somondan açık yeşile uzanan keten gömleklerden rengarenk çiçeklerin tamamladığı print gömleklere çok sayıda parçanın yanı sıra detaylar da renklerin etkisi altına giriyor. Polo yaka tshirtlerin yaka kısımlarındaki neon detaylar sıcak yaz tonlarına alternatif renkler sunuyor.

Altınyıldız Classics’in özgürlüğü çağrıştıran, rahat ve renkli stillerin öne çıktığı 2020 Yaz koleksiyondaki tropik esintiler taşıyan canlı yeşil tonları, tişörtlerden pantolonlara yeni sezon koleksiyonlarında öne çıkan renklerden… Sarı, pembe, turkuaz ve somon renk polo tişörtler, havaların ısınmasıyla birlikte erkeklerin stiline canlılık katarken sezon trendlerine gönderme yapıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.