DOLAR 32,4632 0.27%
EURO 35,0186 -0.2%
ALTIN 2.324,610,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cildinizi Antibakteriyel Özelliğe Sahip Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü ile Arındırın
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Cildinizi Antibakteriyel Özelliğe Sahip Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü ile Arındırın

Cildinizi Antibakteriyel Özelliğe Sahip Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü ile Arındırın

ABONE OL
5 Haziran 2020 14:25
Cildinizi Antibakteriyel Özelliğe Sahip Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü ile Arındırın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ellerinizi sıklıkla yüzünüze değdiriyorsanız antibakteriyel özelliğe sahip Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü ile yüzünüzü derinlemesine temizleyerek arındırabilirsiniz. Cildin ideal numarası olan pH 5.5 değerine sahip Sebamed Clear Face serisi cildin doğal bariyerini desteklerken ihtiyacı olan bakımı da sağlıyor.

Karantina döneminde sık sık ellerimizi yıkayıp düzenli olarak dezenfektan kullanmak hayatımızın bir parçası haline geldi. Fakat ellerimizin hijyenine dikkat ederken ellerimizin temas ettiği cildimizin hijyenini atlayabiliyoruz. Uzmanlar koronavirüsün göz, ağız ve burun yoluyla vücuda girdiğini ifade ediyor ve ellerimizi doğru bir şekilde dezenfekte ettikten sonra yüzümüze de dokunmamamız gerektiğini belirtiyor.

Elleriniz kadar yüzünüzün de antibakteriyel ürünlere ihtiyacı var

Bilimsel araştırmalara göre ortalama bir insan bir saatlik bir konuşma esnasında en az 23 kere yüzüne dokunuyor, yani her 2.5 dakikada bir elimizi yüzümüze değdiriyoruz. Ellerimizin hijyenini sağladıktan sonra ellerimizle yüzümüze sık dokunmamak ve yüzümüzü de antibakteriyel ürünlerle arındırmak önem taşıyor. Etkinliği klinik ve dermatolojik olarak kanıtlanan Sebamed’in Clear Face serisi sivilce, siyah nokta ve cilt pürüzlerine karşı savaşırken, cildin değeri olan pH 5.5 ile cildin doğal koruyucu tabakasını da sağlıklı tutuyor.

Sebamed Clear Face serisinde yer alan Temizleme Köpüğü, cildin doğal değeri olan pH 5.5 ve özel geliştirilmiş formülüyle bakterilerin çoğalmasına karşı mücadele ediyor. Sabun içermeyen formülü sayesinde cildi kurutmadan temizliyor. İçeriğindeki D-Panthenol ise cildi nem ile besleyip, yenilenmesine yardımcı oluyor. Sebamed Clear Face Temizleme Köpüğü, antibakteriyel özelliği sayesinde kullanım esnasında ciltte 5 dakika bekletildiğinde bakteri sayısını 100.000’den 0’a düşürüyor. Aynı zamanda temizleme sonrası yumuşacık bir his bırakıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.