DOLAR 32,3400 0.24%
EURO 35,1121 -0.15%
ALTIN 2.307,691,34
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

fastPay ile Migros ve Macrocenter alışverişinde temassız ve sağlıklı ödeme dönemi
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • fastPay ile Migros ve Macrocenter alışverişinde temassız ve sağlıklı ödeme dönemi

fastPay ile Migros ve Macrocenter alışverişinde temassız ve sağlıklı ödeme dönemi

ABONE OL
8 Haziran 2020 13:09
fastPay ile Migros ve Macrocenter alışverişinde temassız ve sağlıklı ödeme dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

fastPay, Türkiye’de perakende sektörünün önde gelen süpermarket zincirlerinden Migros ve Macrocenter alışverişlerinde cep telefonundan temassız ödeme kolaylığı sağlayan iş birliği gerçekleştirdi.

Yılsonuna kadar sürecek kampanyada fastPay kullanıcıları Migros ve Macrocenter’larda yapacakları alışverişlerde, ‘İşyeri Ödemesi Yap’ bölümünden veya telefonu yan çevirerek üretecekleri kare kodla hızlı, sağlıklı, masrafsız ve güvenli ödeme yapabilecekler.

DenizBank’ın yenilikçi dijital cüzdanı fastPay, COVİD-19 salgınıyla mücadele döneminde daha büyük önem kazanan temassız ödeme konusunda yeni bir adım daha atarak, perakende alanında lider kuruluşlardan Migros ve Macrocenter ile önemli bir iş birliği hayata geçirdi.

Buna göre DenizBank müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabileceği fastPay ile cüzdan taşıma derdi olmadan, nakit para ya da karta temas etmeden, ‘İşyeri Ödemesi Yap’ bölümünden veya telefonunu yan çevirip, ekranda çıkan QR kodu (Kare Kod) okutarak Migros ve Macrocenter mağazalarında ödeme yapmak mümkün olacak. Ek olarak fastPay ile yapılacak ilk ödemede 10 TL değerinde bakiye müşteriye iade edilecek. Kampanya yılsonuna kadar devam edecek.

“Sağlıklı alışverişi yenilikçiliğimizle destekliyoruz”

Müşterilerinin sadece finansal ihtiyaçlarına değil, hayatlarının her noktasına dokunan çözümler üretmeye odaklandıklarını vurgulayan DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan iş birliğine ilişkin şöyle konuştu; “DenizBank olarak Koronavirüs salgını sebebiyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde müşterilerimizin bankacılık işlemlerini en konforlu şekilde yapabilmeleri için teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak ihtiyaç duydukları her anda daha hızlı, daha pratik ve daha akıllı bir finansal çözüm sunuyoruz. Salgınla mücadele döneminde temassız ödeme seçeneği hijyen açısından çok daha büyük ihtiyaç halini aldı. Bu doğrultuda hem sağlıklı ve güvenli alışveriş seçeneklerini artırmak hem ekosistemimizi her geçen gün daha da zenginleştirmek üzere Migros ve Macrocenter mağazaları ile bir iş birliğini hayata geçirdik. Bugün itibarıyla 3 milyonu aşkın kişinin cebine ulaşmış fastPay ile tek bir hayalimiz var o da; daha fazla kişinin hayatını kolaylaştırmak. İnsanlarımızın sağlığını koruyan, günlük yaşam kalitesine katkı sağlayan proje ve iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz”.

Müşterilerinin temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında günlük hayatlarında kolaylık sağlayan çözümler de ürettiklerini vurgulayan Migros Ticaret A.Ş. Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Kerim Tatlıcı; “Migros olarak dijital ve mobil platformlarda dünya perakendesiyle eş zamanlı ve öncü uygulamaları hayata geçiriyor, müşterilerimizin olağan yaşamını kolaylaştırabilmek adına birçok uygulamayı devreye alıyoruz. Diğer yandan salgınla mücadele kapsamında mağazalarımızda müşterilerimiz için aldığımız önlemleri ise her geçen gün artırıyor, yoğun talebi karşılayabilmek için canla başla çalışıyoruz. Daha önce 81 ildeki tüm mağazalarımızdaki kasalarda, müşterilerimizin temas ettikleri noktaları azaltmak için kredi/banka kartı kullanımının temassız olarak yapılmasını sağladık. Şimdi ise iş ortağımız DenizBank’ın dijital cüzdanı fastPay ile temassız ödeme portföyümüzü genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin 81 ilindeki tüm Migros ve Macrocenter mağazalarımızda bulunan toplam 9 bin kasamızla müşterilerimize yanlarında nakit veya kart taşıma zorunluluğu olmadan, alışveriş ödemelerini cep telefonlarından hızlı, güvenli ve temassız bir şekilde fastPay ile gerçekleştirebilme olanağı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yenilikçi ödeme uygulaması: fastPay

DenizBank müşterisi olsun olmasın herkese açık bir platform olarak hizmet sunan fastPay’de, kullanıcılar tüm bankalara ait kredi kartlarını ve banka kartlarını kullanarak hızlıca dijital oyun kodları satın alabiliyor, hiçbir ek masraf ödemeden istanbulkart ve Kentkart ulaşım kartlarına diledikleri yerde ve zamanda kolayca yükleme yapabiliyor, faturalarını ve site aidatlarını ödeyebiliyor. Kullanıcılar ayrıca Migros mağazalarında paraya ya da karta temas etmeden,‘İşyeri Ödemesi Yap’ bölümünden veya telefonlarını yan çevirerek üretecekleri kare kodla hızlı, masrafsız ve güvenli ödeme yapabiliyor.

Türkiye’nin ilk nakitsiz stadyumunu hayata geçiren, anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde de hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den kartsız para çekebilme özellikleri de sunuyor.

Sektörde birçok ilkin mimarı olan fastPay, daha önce de dünyada ilk handsfree (bluetooth) ödeme, sesle para çekme ve gönderme gibi yeniliklere imza atmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.