DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Mersin
17°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan’ın Tasarladığı Gösterişli Aynalar Ünlülerin Dikkatini Çekiyor
  • Son Vakit Haber
  • Gündem
  • Fatih Arslan’ın Tasarladığı Gösterişli Aynalar Ünlülerin Dikkatini Çekiyor

Fatih Arslan’ın Tasarladığı Gösterişli Aynalar Ünlülerin Dikkatini Çekiyor

Ayna deyip geçilmemesi gerekir. Son zamanlarda ev ofis ve işletmelerde en çok kullanımı olan dekorasyon ürünü ayna olarak karşımıza çıkıyor.

ABONE OL
29 Ekim 2022 09:42
Fatih Arslan’ın Tasarladığı Gösterişli Aynalar Ünlülerin Dikkatini Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna deyip geçilmemesi gerekir. Son zamanlarda ev ofis ve işletmelerde en çok kullanımı olan dekorasyon ürünü ayna olarak karşımıza çıkıyor. Geçmişten günümüze geldiği yolu düşünecek olursak ayna dekorasyonda her zaman en etkili parçalardan olmuştur. Karanlık yerlerde daha fazla aydınlık sağlamak maksadı ile ışığı yansıtma aracı olarak kullanılıyor.

Ayna denildiği zaman aklımıza ilk gelen marka olan Ayna Merkezi 30 senelik tecrübesi ve Girişimci Fatih Arslan ile başarılı olarak faaliyetlerine devam ediyor. İşletmenin piyasaya sürmüş olduğu tasarımları ile aynalar yeniden eski ihtişamlı günlerine dönüş yaptı. Yaptığı birbirinden şık ayna tasarımları ile sosyal medyanın diline düşen Arslan ünlülerin de radarına girdi. Bir çok ünlü isimin ayna tasarımlarını yapan Fatih Arslan günden güne kitlesini arttırmaya devam ediyor.

Ayna Merkezi Dekorasyonları

2021 2022 senesinde dekorasyon ve buna bağlı olarak sektörler büyümeye hızla devam etti. Evlerine kapanmak zorunda kalan insanlar ev dekorasyonunda değişiklikler yapmaya karar verdi. En kolay ve ucuz yoldan ev dekorasyonu aynaların yardımı ile yapılabilir. Fatih Arslan özelinde Ayna Merkezi tasarımları dekorasyonunda farklı arayış içinde olanlar için ideal ürünleri ile dikkat çekiyor. Duvar kaplama aynaları, vitrin aynaları, özel saat aynaları, baklava aynalar ve daha pek çok ürün ile tüketiciye kaliteli hizmet veriyor.

Aynalardaki yansıyan görüntü her zaman için gerçeği göstermez. Bazı ayna çeşitleri kişileri daha ince gösterirken bazı aynalarda olduğundan daha kilolu gösterebilir. Tüm bunları yapabilmek için özel efektler verilir. Aynalarınızdan istediğiniz görüntüyü yansımasını istiyorsanız ayna merkezi bu talebinizi gerçekleştirebilir. Bu konuda 30 seneyi aşkın elde ettikleri tecrübeden yararlanıyorlar.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.