DOLAR 32,3471 0.25%
EURO 35,1713 0.01%
ALTIN 2.303,081,14
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuruluştan Bugüne MVD

Kuruluştan Bugüne MVD

ABONE OL
17 Mayıs 2022 11:03
Kuruluştan Bugüne MVD
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sac işleme sektöründeki bir teknoloji şirketi olan MVD Makine, 1950 yılında kuruldu ve ilk makinesini yaptı. Ürettiği makinelerin kalitesiyle önce Türkiye’de ün kazanan MVD, 1994 yılından itibaren 90’dan fazla ülkede tanınan ve güven duyulan büyük bir marka haline geldi. Aynı yıl içerisinde Türkiye’nin ilk tandem abkant presini üretti.

 

Ne Üretiyor?

MVD Makine,

  • Abkant pres makineleri (iBend),
  • Giyotin makas makineleri

(iShear),

  • Fiber lazer kesim makineleri (iLaser),
  • Plasma kesim makineleri (iPlasma) başta olmak üzere
  • Taret Panç pres (iPunch),
  • Genişletilmiş metal pres (iExpand) vb. ürünleri imal etmektedir.

 

Sürekli Gelişim

Makine teknolojilerini bir adım daha ileri götürmek için 2017 yılından itibaren AR-GE ve ÜR-GE’ye büyük yatırımlar yaparak servo abkant (kayışlı, vidalı ve hibrit tipleri ile) preslerini, lazer uyumlu otomatik sac yükleme sistemini, bunların yanında makinelerin kalitesini, kullanım ömürlerini, verimliliğini ve sağlamlığını geliştirmektedir. Sürekli geliştirme politikasıyla süreç iyileştirme, organizasyon iyileştirme, pazarlama iyileştirme ve inovasyon projeleri ile hem çalışanlarını hem de tüm sektörü gelişime teşvik ediyor.

 

Endüstri 4.0 ve MVD

MVD, dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 yatırımlarını uzun yıllardır yapan bir şirket olmakla birlikte 2018 yılında Almanya’da ki EuroBlech Fuar’ında ilk Endüstri 4.0 uyumlu robotlu abkant presini tanıttı. Bunun yanı sıra aynı yıl içerisinde kullanıcıların ve müşterilerin kullanımı için uzaktan bağlantılı servisleri sağlamaya başladı.

 

Yüksek Güç, Yüksek Teknoloji, Mükemmel Makine

MVD Makine mühendisleri ve teknisyenleri, makinelerini en yüksek teknolojilerle donatarak en güçlü ve verimli haline getiriyor. Aynı zamanda yüksek güvenlik önlemleri ile konforlu kullanımı sunuyor. MVD Makine yetkilileri tüm bu özellikleri ile tüm Avrupa, Kuzey Amerika, Orta doğu ve Asya ülkelerinin odak noktası haline geldiğini söylüyor.

 

Ailenin Son Üyesi

Geçmişin ve günümüzün en önemli faktörü olan enerjiyi en yüksek verimde kullanmak için elektriğin gücünü makinelerine entegre eden MVD ilk servo abkantını 2018’de müşterileri ile buluşturdu. “E” ve “S” serileri ile müşterilere çeşitlilik sunuyor.  Bu iki seri ile geleneksel abkant preslere göre büküm süreçleri daha hızlı, daha az enerji tüketimi ve en önemlisi de üretim maliyetleri ile bakım maliyetlerini düşürerek müşterilerine büyük avantaj sağlamaktadır. Devamlı yaptıkları AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile günümüzde servo abkantlarını daha verimli ve güçlü hale getirerek dünyanın en iyi servo abkantlarını üretmeyi hedefliyor.

 

Servis

MVD Makine yetkilileri, mükemmel servis deneyimi sunmayı, makinelerini kusursuz üretmek kadar çok önemsediklerini ve müşterilerin, satış sonrası hizmetleri ile ihtiyaçları olan her şeyi karşıladıklarını sözlerine ekledi.

 

Zincirin Diğer Halkası MVD

Pandemide daralan küresel ekonominin canlandırılması için hükümetlerin destek ve hibeleri, hali hazırdaki yüksek tedarik zinciri sorununu daha dik bir yokuş haline getirdi. Bu süreçte tedarikçilerinin yanında olduklarını ve sorunlarını birlikte çözmek için iş birlikleri yaptıklarını söyleyen MVD yetkilileri, iş geliştirmenin önemine dikkat çekti. Yetkililer pandeminin sadece tedarik zincirini değil, küresel çip krizi sorunu ve hammadde sorununu da tetiklediğini, bu etkilerin müşterilere yansımasını en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi.

 

Sözün Sonu

Yatırımlarını her geçen gün artıran MVD makinenin dünya genelinde yayılmış ve sürekli genişlemekte olan 60’dan fazla bayisi ile hizmet vermektedir. MVD Makine müşterileri ile uzun yıllar süren bir yola çıktıklarına ve onların çözüm yolunda güvenilir iş ortakları olduklarına inanıyorlar. Bunlara ek olarak da müşterilerine ve bayilerine ücretsiz olarak en iyi kullanım ve bakım yöntemleri hakkında eğitim veriyor.

 

Fuar Takvimi

MVD’nin yetkilileri ile görüşmek ve makineleri inceleme ve detaylı bilgiler almak için aşağıdaki fuarları kaçırmayın.

  • Maktek Konya

11 – 14 Mayıs ’22

  • Fabtech Canada

14 – 16 Haziran ’22

  • Maktech İstanbul

26 Eylül – 1 Ekim ’22

  • EuroBlech

26 – 30 Kasım ’22

Daha fazla fuar bilgileri için MVD web sitesini ziyaret ediniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.