DOLAR 32,3228 -0.14%
EURO 34,8779 0.14%
ALTIN 2.393,18-0,14
BITCOIN 20037574,38%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sapanca’da Yaylada Ölü Bulunan Genç Kızla İlgili Son Durum

Sapanca’da Yaylada Ölü Bulunan Genç Kızla İlgili Son Durum

ABONE OL
23 Nisan 2024 22:43
Sapanca’da Yaylada Ölü Bulunan Genç Kızla İlgili Son Durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sapanca Yaylası’nda Üzücü Olay

Sakarya’nın Sapanca ilçesi Soğucak Yaylası’nda geçen pazar günü yaşanan olayda bir kişi ölü bulundu. Yaylaya kaldirik otu toplamak için giden Erhan Sofuoğlu (48), yayladaki bir evin önünde hareketsiz yatan bir kadını fark ederek durumu ihbar etti.

Kimlik Tespit Edildi

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, jandarmanın kimlik kontrolünde kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi.

Şüpheliler Gözaltında

Soruşturma kapsamında Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Sapanca İlçe Jandarma betticket canlı casino Komutanlığı ekipleri, Betül Kurt’un yaylaya M.D., Y.K. ve D.B. isimli 3 arkadaşıyla birlikte gittiğini belirledi. D.B. isimli kadın ile M.D. ve Y.K. dün gözaltına alındı.

Uyuşturucu Kullanımı İddiası

Şüphelilerin jandarmadaki ifadelerinde, yaylada uyuşturucu kullandıklarını, tartışma sonrası Betül Kurt’un yanlarından ayrıldığını ve ölüm olayıyla ilgileri olmadığını belirttikleri öğrenildi. Betül Kurt ile birlikte gözaltına alınan 3 kişinin uyuşturucu kullanımıyla ilgili kayıtlarının olduğu belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.