DOLAR 32,5318 0.23%
EURO 34,7415 0.03%
ALTIN 2.488,591,08
BITCOIN 20591763,72%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sezonun Fawori yıldızları sahaya çıktı!

Sezonun Fawori yıldızları sahaya çıktı!

ABONE OL
3 Haziran 2020 12:28
Sezonun Fawori yıldızları sahaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Yaz sezonu yaklaşırken evde geçirdiğiniz zamanları çok daha faydalı hale getirebilir, bakım gerektiren mobilya ya da eşyalarınızı kolayca yenileyebilirsiniz. İşte Türk boya sektörünün en önemli markalarından Fawori’den size yardımcı olacak ürün ve ipuçları…

Siz yaza hazırsınız, peki bahçe, çardak ya da terasınız da hazır mı?

Fawori Dekoratif Ahşap Verniği ile bahçe mobilyalarınızı suyun ve ultraviyole ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruyabilir, ömürlerini uzatabilirsiniz. Böylece bahçe mobilyalarınız iklim şartlarına karşı dirençli hale gelirken, uzun süre ilk günkü görünümlerini korurlar.

Fawori Sprey Boya, ahşaptan metale, plastikten cama her türlü yüzeyde uygulanabiliyor. Yüzey koruma özelliği ve dekoratif görünümüyle açık alandaki mobilya, saksı, pergola ve parmaklıklarınızı kolayca yenileyebilmenizi sağlıyor. Fawori Sprey Boya, evdeki mobilya ve eşyalarınızı renklendirmede ve hobilerinizde de en büyük yardımcınız oluyor.

Fawori Premium Sentetik Boya’yı da bahçedeki metal yüzeylerin yenilenmesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yüksek örtücülüğü ve kalıcılığı ile hem kolay uygulanıyor hem de renklerini uzun süre koruyor ve zamana meydan okuyor.

Fawori Panel Kapı Boyası, ham ya da boyalı yüzeylere kolayca uygulanabiliyor. Su bazlı oluşuyla koku yapmıyor. Fawori ile tüm kapılar estetiğe açılıyor.

Fawori Metalik Sprey Boya, altın yaldız, gümüş efektli, ince grenli alüminyum ve metalik efektli dekoratif seçenekler sunuyor. Evinizdeki eski ayna ve çerçeveleri onunla yenileyebilir, yaşam alanınıza yeni dekoratif objeler kazandırabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.