DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.294,210,75
BITCOIN 22872210,83%
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Medya Uzmanı Olan Genç İsim Emirkan Özçelik

Sosyal Medya Uzmanı Olan Genç İsim Emirkan Özçelik

ABONE OL
3 Mart 2022 14:00
Sosyal Medya Uzmanı Olan Genç İsim Emirkan Özçelik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emirkan Özçelik İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bir sosyal medya uzmanı olarak dijital pazarlama sektörünün en genç en başarılı ismi olmuştur. Sosyal medya kullanımı ile ilgili genç yaşına rağmen ciddi ve başarılı bir danışmanlık hizmeti de sunmaktadır.

Son dönemlerin dijital platformlarda en çok bahsi geçen ismi olan Emirkan Özçelik internet sayfalarında ve haberlerde de sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Sosyal medya uzmanı olan bu genç isim kimdir diye de sıklıkla hakkında araştırmalar yapılmaktadır.

Genç Yetenek olan Emirkan Özçelik

Vaktinin büyük bir kısmını bilgisayar başında geçiren Emirkan Özçelik bunu avantaja çevirerek kendini bu alanda geliştirmiş ve sosyal medya uzmanı ve danışmanı olmuştur.  Sosyal medyaya ilk girişini 2011 yılında yapmış olan Emirkan Özçelik aktif olarak da 2019 yılından bu yana birçok ünlü isim ile çalışmalarını sürdürmüştür. Şimdilerde üniversite hayatına devam eden Emirkan Özçelik eğitimini de aksatmamıştır.

Sosyal Medya Uzmanı Olan Emirkan Özçelik Hangi Alanlarla Uğraşmaktadır?

Genç yetenek olarak hafızalara kazınan bu isim müzik dünyasını da keşfetmek istemiş ve ilk şarkısını 14 yaşında yapmıştır. Toplamda dört şarkı çıkaran Emirkan Özçelik trap isimli müzik kategorisini çok beğenmektedir.  2019 yılı itibariyle de sürekli olarak rap dinlemeye başlamıştır.

Hem yabancı hem de Türkçe şarkılar çıkaran Emirkan Özçelik 2018 yılında oyun şarkıları üzerine de ilk denemesini yapmıştır. Ad-Libs ve mix&mastering kullanmayı öğrenmiş ve şarkılarında da bunları başari ile kullanmıştır. Şarkıları sıklıkla en kaliteli müzik kanallarında yayınlanmaktadır.

Resmî İnstagram hesabı:

https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmî spotify hesabı:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.